Muğlaspor’da transferde durmuyor

Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Muğlaspor şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezon biter bitmez başlayan transfer çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.Yeşilbayazlı...

Muğlaspor’da transferde durmuyor

Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Muğlaspor şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezon biter bitmez başlayan transfer çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Yeşilbayazlı yönetim son olarak kale ve santrafor mevkiine birer transfer yaptı. Yelişbeyazlılar gol yollarını Kemal Bilal Türkoğlu ile açacak. Futbola 2001 yılında Aydın bölgesi takımlarından Yilmazspor’da başlayan ve daha sonra yine aynı bölgenin takımlarından olan Osmanbüküspor’da forma giydikten sonra Aydınspor 1923 ve Denizlispor’da profesyonel olarak forma giyen Kemal Bilal Türkoğlu, son olarak Çine Madrsonspor ve Sarayköy takımlarının formasını terletti. Türkoğlu, geçtiğimiz sezon oynadığı 15 maçta rakip fileleri 9 kez havalandırmıştı.

Öte yandan Muğlaspor, kalesini de sağlama alıyor. Bu doğrultuda uzun yıllar Manisaspor’da forma giydikten sonra Bergama Belediyespor takımın da oynayan kaleci Eren Abadanç, Muğlasyor ile sözleşme imzaladı. Bergama Belediyespor’un ligte kalmasında büyük katkı sağlayan Eren Abadanç’ın Muğlaspor’da da başarılı olacağı tahmin ediliyor.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.