Muğlaspor’da transfer hızlandı

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Bodrumspor formasını başarıyla giyen ve takımın şampiyonluğunda büyük rol oynayan orta saha oyuncusu Gökay Yiğit attığı imza ile Muğlasporlu oldu.Gelecek sezon ligde şampiyonluğa oynayacak...

Muğlaspor’da transfer hızlandı

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Bodrumspor formasını başarıyla giyen ve takımın şampiyonluğunda büyük rol oynayan orta saha oyuncusu Gökay Yiğit attığı imza ile Muğlasporlu oldu.

Gelecek sezon ligde şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak isteyen Muğlaspor yönetimi transferde ince eleyip sık dokuyor. Muğlaspor yönetimi son olarak geçtiğimiz sezon Bodrumspor’da başarıyla mücadele eden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökay Yiğit’i takıma kazandırdı. Geçtiğimiz sezon ligdeki 26 maçın tamamında yer alan ve Bodrumspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gökay Yiğit için düzenlenen imza törenine Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Sercan Gök ve Muğlaspor Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muğlaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden başarılı orta saha oyuncusu Gökay Yiğit, ‘Muğlaspor yaptığı transferlerle ligde hedefe oynayan bir takım oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl Bodrumspor’da şampiyonluk yaşadım. Önümüzdeki sezonda Muğlaspor’da da bu mutluluğu yaşamak istiyorum. Muğlaspor ve hedeflerine inandığım için kısa bir görüşmeden sonra Muğlaspor’a evet dedim. Tüm camia tek yürek olarak inşallah Muğlaspor’u sezon sonunda 3. Lige çıkartırız’dedi.

Gökay Yiğit’i yeşil beyazlı renklere kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu’da, ‘Gökay bizim uzun zamandan bu yana takip ettiğimiz futbolcuydu. Bugünden itibaren kader birlikteliğimizi resmileştirdik. Bizim yönetim olarak şehre verdiğimiz bir söz var. Yönetim olarak bu sözü tutmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inancımız tam’ diye konuştu.

Attığı imza ile resmen Muğlasporlu olan Gökay Yiğit daha önce profesyonel 3. Ligde Değirmenderespor ve Ofspor formalarını giydi. Yiğit daha sonra ise BAL Takımlarından Anamur Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Somaspor ve Bodrumspor’da mücadele etti.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.