Muğlaspor’da parola mutlak galibiyet

Muğlaspor, İzmir Çiğli deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından Pazar günü oynayacağı Kumluca Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. İki haftadır kaybedilen puanları geri almak isteyen Muğlaspor, Kumluca...

Muğlaspor’da parola mutlak galibiyet

Muğlaspor, İzmir Çiğli deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından Pazar günü oynayacağı Kumluca Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. İki haftadır kaybedilen puanları geri almak isteyen Muğlaspor, Kumluca maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

İlk hafta oynadığı futbol ile taraftarının gönlünü kazanan Muğlaspor, ikinci maçında Çiğli maçındaki 3-0’lık yenilgiyi taraftarına unutturup taraftarın gönlünü tekrardan kazanmak için Kumluca maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.

12. adamı bu maçta yanında görmek isteyen Muğlaspor, evinde oynayacağı Kumluca maçı hazırlıklarını Cuma günü yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Çiğli maçında erken gelen kırmızı kart ve gol nedeniyle planlarının ters gittiğini belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Levent Bayraktar, “Çiğli maçını unutmadıklarını oradaki hatlarını düzelterek Kumluca maçında mutlak galibiyet istediklerini” söyledi.

Çiğli maçında kırmızı kart gören Gökhan Öztürk ve sakatlığı süren Serhat Başaran haricinde bir eksiklerinin olmadığını belirten Bayraktar, “Artık kötü gidişata dur demek istiyoruz. Bu hafta 12. Adamı da arkamıza alarak Kumluca maçından galip ayrılmak istiyoruz. Çiğli maçının 20. dakikada gördüğümüz kırmızı kart ve gol, plan ve programlarımızda sıkıntı yaşattı. Hatalarımızı irdeledik ve ona göre çalışmalarımızı yaptık. Bireysel antrenman yaparak futbolcularımızı Kumluca maçına en iyi şekilde hazırladığımızı düşünüyorum” dedi.

Fotoğraf altı

mgmuglaspor1: (Muğlaspor Teknik direktörü Levent Bayraktar)

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.