MUĞLASPOR’DA MÜCADELE UMUT VERDİ…

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil Muğlaspor ile Yatağanspor ligdeki mücadelelerine devam ediyor. Önceki gün oynanan maçlarda Muğlaspor kendi sahasında güçlü Aydın temsilcisi Efelerspor’u konuk ederken, Yatağanspor ise...

MUĞLASPOR’DA MÜCADELE UMUT VERDİ…

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil Muğlaspor ile Yatağanspor ligdeki mücadelelerine devam ediyor. Önceki gün oynanan maçlarda Muğlaspor kendi sahasında güçlü Aydın temsilcisi Efelerspor’u konuk ederken, Yatağanspor ise deplasmanda Sökespor’a konuk oldu. Söke gibi zor bir deplasmandan golsüz beraberlikle ayrılan ve puanla dönen Yatağanspor’u kutluyorum. Başarılarının devamını dilerim.

Kendi sahasında Efelerspor’u konuk eden Muğlaspor’da ise sahada yapılan mücadele tribünde yaşanan olayların gölgesinde kaldı. Maçta 1-0 mağlup duruma düşen yeşil beyazlı ekibi destekleyen Suskunlar Grubu maçın ilk devresi sona erdiğinde Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulunu istifaya davet etti.

Takımın henüz galibiyet alamaması nedeniyle istifa sloganı atan taraftar grubundan biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. Daha ligin başı. Ayrıca yeni transfer edilen futbolcularla birlikte maçta ortaya konulan futbol, özellikle ikinci yarıda benim gibi herkesin beğenisini kazandı.  İlerleyen haftalarda kötü sonuçlar alınırsa inanın bende tüm eleştirilerimi yaparım, her zaman yaptığım gibi. Biraz daha sakin hareket ederek gelecek günleri bekleyelim. Ben her zaman sizlere destek veren bir ağabeyiniz olarak bunu özellikle rica ediyorum.

Ben maçın ikinci yarısında teknik kadronun da yerinde yaptığı değişiklikler sonrası oynanan futbolu ve üstün mücadeleyi çok beğendim. Oynanan futbolun ilerleyen haftalarda daha etkili olacağını düşünüyorum.

Maçın önüne geçen bir başka konu ise maç sonunda protokol tribününde yaşanan kavga oldu. Maçı protokol tribününde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte izleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay yedikleri gol sonrası ayağa kalkıp hakemi eleştirince arka tarafta bulunanlardan tepki gördü. Son düdüğün ardından iyice gerilen ortam duyarlı Muğlalılar tarafından sakinleştirildi.

Ancak her olursa olsun misafirimiz olan birisine böyle davranılmamalıydı. Çünkü Efeler Belediye Başkanı ile yaşanan bu gerginlik Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü de çok üzdü. Sadece gol pozisyonun da ofsayt olduğu gerekçesiyle hakemi eleştirdiğini, hiçbir kimseye, Muğlalıya bir tek kelime bile etmediğini ifade eden Aydın Efeler Belediye Başkanı, sahada bulunanların Aydın’daki maçta misafiri olacaklarını kaydetti. Keşke maç sonundaki o tartışma hiç yaşanmasaydı. Adı üstünde misafir. Efeler Belediye Başkanı hem Muğlaspor’un hem de Sayın Başkan Bahattin Gümüş’ün misafiriydi. Her yönüyle Türkiye’nin örnek ili olan güzel Muğla’mıza bu tartışma yakışmadı.

Öte yandan sahada çok iyi bir oyun sergileyen futbolcuları ve tüm teknik kadroyu kutluyorum. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.