MUĞLASPOR’A VERİLEN VAATLER YERİNE GETİRİLMİYOR

Muğlaspor Başkanı Eminer İçten, Muğlaspor’a destek vermek amacıyla vaat edenlerin sözlerini yerine getirmediklerini söyledi.Muğlaspor’un borçlarının kapanması için uzun süredir destek çağrısında bulunan Muğlaspor Başkanı...

MUĞLASPOR’A VERİLEN VAATLER YERİNE GETİRİLMİYOR

Muğlaspor Başkanı Eminer İçten, Muğlaspor’a destek vermek amacıyla vaat edenlerin sözlerini yerine getirmediklerini söyledi.

Muğlaspor’un borçlarının kapanması için uzun süredir destek çağrısında bulunan Muğlaspor Başkanı Eminer İçten, destek vermek için vaatlerde bulunanların sözlerini yerine getirmedikleri için, Pazartesi günü yatırılması gereken 50 bin liralık yapılandırma ve futbolcu borçlarını ödeyemediklerini söyledi.  50 bin lirayı Pazartesi gününe kadar bulmaları gerektiğini vurgulayan Başkan İçten, para bulmak için İstanbul’a gitti.

Yapılandırma süreci kapsamında birçok borcu kapattıklarının altını çizen Muğlaspor Başkanı Eminer İçten, “ Bu sezon başında bu ay için bize destek vereceklerinin sözünü veren kişiler verdikleri vaatleri yerine getirmediler. Biz hesabımızı vaatte bulunan kişilerin sözlerine inanarak yaptık. Ancak bu güne kadar sözlerini yerine getirmeyenlerden dolayı Pazartesi günü ödememiz gereken 50 bin liralık borçlarımızı ödeyemiyoruz. Şuan bir telaşımız var eğer bu parayı ödeyemezsek yapılandırma iptal olabilir buda Muğlaspor için iyi olmaz. Bu yüzden İstanbul’da birkaç görüşme yapıyorum” dedi.

“MAÇA ODAKLANAMIYORUM”

Muğlaspor’un bu hafta oynayacağı maç ile ilgili görüşlerini de belirten Başkan İçten, “Şuanda borcumuzu düşündüğüm için maça bir türlü odaklanamıyorum. Ancak son Çiğli maçında takımın motivasyon eksikliğini gördüm bununla ilgili teknik heyete ve futbolculara uyarılarda bulundum. Kumluca maçının hazırlıklarını telefon görüşmeleri ile takip edebildim. Ama ben takımıma güveniyorum.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.