MUĞLASPOR’A TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Misli.com TFF 3. Lig 4. Grupta 8 puanla 16’ncı sıradaki Muğlaspor, yeni transferler yapmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı takım, son olarak Fatih Gültekin, Burçin Yüksel ve Muhammet Mustafa Gundak'ı kadrosuna dahil etti.Sinem KarakayaTFF...

MUĞLASPOR’A TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Misli.com TFF 3. Lig 4. Grupta 8 puanla 16’ncı sıradaki Muğlaspor, yeni transferler yapmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı takım, son olarak Fatih Gültekin, Burçin Yüksel ve Muhammet Mustafa Gundak'ı kadrosuna dahil etti.

Sinem Karakaya

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, yeni transferler yapmaya devam ediyor. Ligin 2. yarısı puanlarını arttırmayı hedefleyen yeşil beyazlık takım, son olarak Fatih Gültekin, Burçin Yüksel ve Muhammet Mustafa Gundak'ı kadrosuna dahil etti.

2017-2018 sezonunda da formasını giymiş olan deneyimli savunma oyuncusu Fatih Gültekin, Muğlaspor Basın Sözcüsü Osman Pala'nın da hazır bulunduğu imza töreniyle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Muğlaspor'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağını ifade etti.

52 Orduspor forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu Burçin Yüksel, Muğlaspor'un ligdeki kötü konumundan kurtulması için elinden gelen katkıyı sağlayacağını belirtti.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammet Mustafa Gundak ise, imza töreninde açıklama yaparak, “İnşallah elimden gelen gayreti göstererek Muğlaspor’u hak ettiği noktalara taşımaya çalışacağım. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.