Muğlaspor Yönetimi’nden başkanlara ziyaret

Muğlaspor Kulübü Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşye Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti.30 Mart Yerel Seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Osman...

Muğlaspor Yönetimi’nden başkanlara ziyaret

Muğlaspor Kulübü Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşye Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanlığına seçilen Bahattin Gümüş'ü ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretler sırasında her iki başkana yeni görevlerinde başarılar dileyen Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, Muğlaspor'a verdikleri maddi ve manevi katkılar nedeniyle camia adına teşekkür etti. Muğlaspor'un ilimizin markası ve vazgeçilmez değeri olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı İçten, Muğlaspor'un hak ettiği yerlere gelebilmesi için yoğun bir şekilde mesai harcadıklarını ve bu çalışmaları gerçekleştirirken de yerel yönetimlerin katkı verdiğini söyledi.

Çocukluğundan bu yana Muğlaspor'u çok sevdiğini ve her maçını da merakla takip ettiğini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yeni kurulan Menteşe Belediyesinin kanunlar çerçevesinde her zaman Muğlaspor'un destekçisi olduğunu kaydetti.

Muğla Belediyesinin her zaman imkânlar çerçevesinde Muğlaspor'un en büyük destekçisi olduğunu ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de, “Daha önce Muğla Belediyesi olarak Muğlaspor’a çok büyük maddi kaynak sağladık. Bundan sonra da Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak yasaların bizlere verdiği yetkiler dahilinde Muğlaspor'a her zaman büyük katkılar vermeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri nedeniyle kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.