Muğlaspor Yönetimi 1. Yılını doldurdu

Haluk Beyimoğlu başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu görevinin 1. Yılını doldurdu. Yönetimin 1. Yılı nedeniyle bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, geçen süreç içinde yönetim ve takıma destek olan her...

Muğlaspor Yönetimi 1. Yılını doldurdu

Haluk Beyimoğlu başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu görevinin 1. Yılını doldurdu. Yönetimin 1. Yılı nedeniyle bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, geçen süreç içinde yönetim ve takıma destek olan her kurum, kuruluş ve kişiye teşekkür etti.

Beyimoğlu, açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Muğlaspor’un gerçek sahipleri Muğlaspor’un yönetmenin gururuna erişmenin birinci yılını doldurduğunuz bu günlerde şehrimizin yakaladığı birlik beraberlik havası hedefe olan inancı şahsım yönetimim ve futbol takımımızın görev ve sorumluluğunu bir kat daha arttırmıştır .

Transfer komitemiz ve teknik ekibimizin raporları doğrultusunda takımımıza ligimizin oyuncu kalitesinin kat ve kat üstünde çok kıymetli kardeşlerimizi kazandırdık. İnşallah kardeşlerimiz kulübümüzü hak etmediği bu ligden layık olduğu üst liglere taşıyacaktır .

Bizim için şu ana kadar her şey istediğimiz şekilde ilerledi. 20 Temmuz 2015 tarihinde takımımız antrenmanlara başlıyor. Ligimizin başlangıç tarihine göre de Muğlaspor’un görkemine yakışır bir gece ile sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz ve bizler için bir tek sonucu olacak sezon başlayacak. Desteğiniz yegane yaşam kaynağımız olmaya devam edecektir.

Muğlalılar bu işe yeni başlamadı sadece biraz erteledik. 17 yıl Aralıksız bu günkü adı PTT 1. lig olan ligle mücadele eden şehir bu şehirdi. O gün nasıl abilerimiz bu işi yaptıysa bizlerde Rabbimin izni ile yapacağız. İnananlar asla kaybetmez. Şampiyonluk için çıkılan bu yolculukta kader birliği ettiğimiz Sayın Valim Amir Çiçek Bey, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Sayın Bahattin Gümüş, büyük şehir daire başkanlarım, belediye başkan yardımcılarıma, Gençlik Hizmetleri İl Müdürüm Bekir Çeker Beye bizi seven destekleyen her zaman yanımda olduklarını hissettiren Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Fethiyespor Başkanı Okan Uysal kardeşlerime ve en önemlisi Muğlaspor için bu satırları yazarken aklımdan geçtiğinizde gözlerimi dolduran beni ağlatan kardeşlerim 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Üyelerine teşekkür ederim.

Aynı amaç için tartıştık Üzüldük üzdük ama bir birimizi sevmekten ve Muğlaspor’umuzdan vazgeçmedik. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah her şey gönlümüzce olur .Tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar.”

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.