Muğlaspor yeni sezonu açtı

Muğlaspor 2013-2014 sezonunu bir dizi etkinlikle açtı. Sezon açılışını Fethiye A2 takımıyla yapan Muğlaspor, açılış maçı öncesi adak kesti ve Muğlaspor minik takımı ile Saburhanespor minik takımı gösteri maçı yaptı.Bölgesel...

Muğlaspor yeni sezonu açtı

Muğlaspor 2013-2014 sezonunu bir dizi etkinlikle açtı. Sezon açılışını Fethiye A2 takımıyla yapan Muğlaspor, açılış maçı öncesi adak kesti ve Muğlaspor minik takımı ile Saburhanespor minik takımı gösteri maçı yaptı.

Bölgesel Amatör Ligte mücadele eden ve yeni sezona sıkı hazırlanan Muğlaspor, 2013-2014 sezonun açılışını bir dizi etkinlikle yaptı. Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, yönetim ve futbolcularının Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan etkinlik, Atatürk Stadyumunda devam etti. Stadyumda gerçekleşen açılış törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Halil Çelik, Muğla Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu, Muğlaspor yönetimi, eski başkanları ile az sayıda taraftar katıldı.

Yöneticilerden ve iş adamlarından maddi ve manevi olarak destek beklediklerini dile getiren Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, “Spor branşlarından biri olan futbol, bugün bizi bir araya getirdiği gibi, statlarda binlerce, görsel medyada milyonları toplamaktadır. Dolayısıyla bugün dünyada ve ülkemizde büyük bir futbol ekonomisi oluşturmuştur. Ülkemizde Amatör Futbol Kulüpleri, federasyondan ve devletten hiçbir maddi destek almamaktadır. Futbolun çok büyük ekonomisinden pay alabilmek için, muhakkak profesyonel lige çıkmak gerekir” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Futbol, milyonları birleştiren en önemli etkendir.  Sevinci, hüznünü yaşatan bir etkendir. Bu yüzdende futbolu gerçekleştiren sporu yapan kişilerin çok büyük sorumluluğu vardır.  Şuanda Muğlaspor camiası bu kardeşlerimiz temsil etme imkanı buluyorlar.hepsini canı gönülden kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yeni bir sezonun başarılı geçmesi dilekleri ve dualarıyla adak kesildi. Adak kesiminin ardından Muğlaspor minik takımı ile Saburhanespor minik takımı maç yaptı. Minklerin maçının ardından Muğlaspor, Fethiyespor A2 takımıyla sezonun açılış maçını gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.