MUĞLASPOR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor önceki gün akşam Bizim Bahçe Restoran tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde stres attı.Sinem KaplanBölgesel Amatör Lig...

MUĞLASPOR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor önceki gün akşam Bizim Bahçe Restoran tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde stres attı.

Sinem Kaplan

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Muğlaspor’lu yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular Bizim Bahçe Restoran tarafından organize edilen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, yönetim kurulu, teknik kadro, futbolcular ve kulüp çalışanlarının katıldığı yemekte neşeli dakikalar yaşandı.

Gerçekleşen yemek nedeniyle Bizim Bahçe Restoran Sahibi Hayati Gündoğdu’ya ve tüm çalışanlarına teşekkür eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Uçar, ‘Yeni sezon hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla gece gündüz demeden Muğlaspor için mesai harcıyoruz. Bu süreçte bize destek veren tüm kişi ve kuruluşlara Muğlaspor ailemiz olarak çok teşekkür ediyoruz.  Bu tür gecelerde takımımızın stres atmasını sağlıyor’ dedi.

Muğlaspor’un tüm Muğla’nun ortak değeri olduğunu ifade eden Bizim Bahçe Restoran Sahibi Hayati Gündoğdu’da, ‘Muğlaspor tüm şehrin ortak sevdası. Biz de elimizden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyoruz. Tüm Muğla olarak yeşil beyazlı kulübe destek olmalıyız’ diye konuştu.

Yemeğin sonunda Muğlaspor yöneyim kurulunca restoran sahibi Hayati Gündoğdu’ya isminin yazılı olduğu 48 numaralı Muğlaspor forması hediye edildi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.