Muğlaspor veda yemeğinde buluştu

Muğlaspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldiler.Sezonu kendi sahasında Ortaca Belediyespor ile oynadığı baraj maçı ile tamamlayan Muğlaspor'da teknik kadro ve futbolcular düzenlenen...

Muğlaspor veda yemeğinde buluştu

Muğlaspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldiler.

Sezonu kendi sahasında Ortaca Belediyespor ile oynadığı baraj maçı ile tamamlayan Muğlaspor'da teknik kadro ve futbolcular düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldiler. Veda yemeğine Kulüp Başkanı Eminer İçten, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinde konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, acısıyla tatlısıyla bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, “Sezon boyunca ter akıtan futbolcularıma, teknik kadroma ve kulüp çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca kulübümüze büyük emek veren yönetim kurulu arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Sezon boyunca çok zor bir ligde mücadele ettik. İki yıldır kulüp olarak çektiğimiz sıkıntılar artık son bulsun. Bir daha bugünleri yaşamayalım. Muğlaspor'un bugünkü durumu bizleri üzdüğü gibi herkesi çok üzdü. Büyük Muğlaspor Kulübünü layık olduğu yere önümüzdeki sezon çıkartma mücadelesi son oynadığımız Ortaca maçı sonrası başladı. Artık hedefimiz önümüzdeki yıl şampiyonluk” diye konuştu.

Düzenlenen veda yemeği nedeniyle yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Takım Kaptanı Sinan ise, “Bir sezonu iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Ortaca maçında aldığımız galibiyeti yönetim kurulumuz düzenlediği bu yemekle anlamlandırdı. İnşallah bundan sonra Muğlasporumuzu daha güzel günler bekler. İnşallah önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir Muğlaspor yaratılır. Bizler futbolcular olarak hedefe oynayan bir takım oluşturulmasını istiyoruz.

Muğlasporumuz bir gün hak ettiği yere gelecek. Bu anlamda ilimizi yönetenler ve bütün idarecilerimizden büyük destek bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.