Muğlaspor U-11 hızlı başladı

Muğlaspor alt yapı futbolcularından oluşan U-11 Takımı lige hızlı başladı. Muğlaspor U-11 Takımı ligin ilk haftasında karşılaştığı Muğla Gençlerbirliği U-11 Takımını 7-1 farklı mağlup ederek lige iyi bir başlangıç ...

Muğlaspor U-11 hızlı başladı

Muğlaspor alt yapı futbolcularından oluşan U-11 Takımı lige hızlı başladı. Muğlaspor U-11 Takımı ligin ilk haftasında karşılaştığı Muğla Gençlerbirliği U-11 Takımını 7-1 farklı mağlup ederek lige iyi bir başlangıç  yaptı. Gençlik Gelişim Antrenörü Seyit Ahmet Kocacan'ın öğrencileri ligin ilk maçında ortaya koydukları güzel futbolla büyük beğeni kazandılar.

Muğlaspor'un gelecekte çok büyük başarılar beklediği U-11 Takımı lige hızlı başladı. Ligin ilk maçında Atatürk Stadında Muğla Gençlerbirliği ile karşılaşan Muğlaspor U-11 Takımı maçtan 7-1 galip ayrıldı. Gençlik Gelişim Antrenörü Ahmet Seyit Kocacan'ın öğrencileri oynadıkları güzel ve etkili futbolla göz doldurdular.

Batıkan Uz, Metincan Döğerli, Onur Erçin Gür, Deniz Erdi Adanır, Melih Berke Civelekoğlu, Eren Kaya, Doğukan Uz, Harun Coşkun, Berke Özel, Oğuzhan Sertakan, Yusufcan Sanayır, Aybeg Tuğrul Orhan, Egecan Babayiğit, Ali Kemal Yıldırım ve Mehmet Efe Dayan'dan oluşan Muğlaspor U-11 Takımının Atatürk Stadındaki maçını sporcu velileri de izledi.

Maçta Muğlaspor U-11 Takımının gollerini Eren Kaya (2), Melih Berke Civelekoğlu (2), Harun Coşkun, Yusufcan Sanayır ve Onur Erçin Gür kaydetti.

Sporcularının ligin ilk maçında ortaya koydukları güzel futbol nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Muğlaspor  U-11 Antrenörü Seyit Ahmet Kocacan, 'Kulübümüz ve ailemizin destekleri iyi bir kadro oluşturmaya çalıştık. En büyük hedefimiz başta Muğlasporumuz olmak üzere Türk futboluna yıldız ve yetenekli futbolcular kazandırmak. Bu doğrultuda tüm alt yapı olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bizlere büyük destek veren Kulüp Başkanımız Eminer İçten, yönetim kurulu üyelerimiz ve kulüp yetkililerine çok teşekkür ediyorum' dedi.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.