Muğlaspor taraftarıyla buluşuyor

21Temmuz’da toplanarak çalışmalara başlayan Muğlaspor ilk hazırlık maçında 12 ağustos Salı günü kendi sahasında Manisa temsilcisi Somaspor ile karşılaşacak.Yeni sezonda ligde zirveyi hedefleyen Muğlaspor sezonun ilk hazırlık...

Muğlaspor taraftarıyla buluşuyor

21Temmuz’da toplanarak çalışmalara başlayan Muğlaspor ilk hazırlık maçında 12 ağustos Salı günü kendi sahasında Manisa temsilcisi Somaspor ile karşılaşacak.

Yeni sezonda ligde zirveyi hedefleyen Muğlaspor sezonun ilk hazırlık maçında kendi sahasında Somaspor’u konuk edecek. 12 Ağustos Salı günü (bugün) oynanacak olan maçta Muğlaspor’lu futbolcular ilk kez taraftarının karşısına çıkacak. Bölgesel Amatör Ligde Manisa’yı temsil eden Somaspor karşısında iyi bir mücadele sergilemek isteyen Muğlaspor hazırlıklarını Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde sürdürüyor. Takımın hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirten Muğlaspo rKulübü Başkanı Rüştü Gürsoy hazırlık maçında karşılaşacakları Somaspor Kulübü başkanı, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolcularına teşekkür etti. Geçtiğimiz aylarda büyük bir maden faciası yaşayarak ülkemizi derin bir yasa boğan Soma ilçesinin takımı Somaspor’un ligde başarılı olmasını canı gönülden arzuladıklarını ifade eden Muğlaspor Başkanı Gürsoy,yeşil beyazlı bütün taraftarları Salı günü Saat  17.00’de Atatürk stadında oynanacak olan maça davet etti. Bu sezon yönetim olarak büyük fedakarlıklar göstererek ligde hedefe oynayacak bir kadro oluşturduklarını ifade eden Başkan Gürsoy teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini,sezon sonunda mutlaka 3.lig özlemini sona erdireceklerini söyledi.

Salı günü Somaspor ile karşılaşacak olan Muğlaspor, 20 Ağustos’ta Aydın temsilcisi Bozdoğan Belediyespor ve 24 Ağustos’ta da Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor ile hazırlık maçları serisine devam edecek.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.