Muğlaspor sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden ve ilk yarıda istediği sonuçları alamayan Muğlaspor, ligin 2. Yarısına kendi tesislerinde sıkı bir şekilde hazırlanıyor.Bölgesel Amatör Ligin ikinci devresine 12 Ocak Pazar günü...

Muğlaspor sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden ve ilk yarıda istediği sonuçları alamayan Muğlaspor, ligin 2. Yarısına kendi tesislerinde sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Ligin ikinci devresine 12 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçı ile başlayacak olan Muğlaspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Ligin ikinci devresine sıkı bir şekilde hazırlanan Muğlaspor Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısında puan kaybına tahammülü olmayan yeşil beyazlılar hazırlık maçında Atatürk Stadında Süper Amatör Lig temsilcilerinden Özel İdarespor ile karşılaştı. Teknik Direktör Egemen Urhan’ın her iki yarıda da farklı kadro ile mücadele ederek bütün futbolcuların son performanslarını test ettiği maçı Muğlaspor 1-0 kazandı. Maçta Muğlaspor’un tek golünü Mustafa kaydederken Muğlaspor’un Bodrum maçına kadar bir hazırlık maça daha yapacağı açıklandı.

Hazırlıkların çok iyi gittiğini belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan takımda morallerin yüksek olduğunu söyledi. İkinci devreye kendi tesislerinde hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Urhan, ‘Günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularımın performanslarından memnunum. Bodrum maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takımdaki oyuncularımın maç performanslarını görmek için Özel İdarespor ile Atatürk Stadında hazırlık maçı yaptık. Maçta bütün oyuncularımın form durumlarını gördük’ diye konuştu.

Hazırlıklar sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tesislerinden de yararlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Urhan, ‘Çalışmalarımız sırasında üniversitenin tüm imkanlarını bizlere açan başta rektörlüğümüz olmak üzere BESYO Yöneticilerine, hocalarına ve personeline çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.