Muğlaspor sezonu açıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Muğlaspor, bugün sezonu açıyor. Yeşil Beyazlı ekip açılış sonrası Sökespor ile bir hazırlık maçı yapacak.Muğlaspor 2014-2015 Futbol Sezonunu 3 Eylül Çarşamba günü açıyor. Saat...

Muğlaspor sezonu açıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Muğlaspor, bugün sezonu açıyor. Yeşil Beyazlı ekip açılış sonrası Sökespor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Muğlaspor 2014-2015 Futbol Sezonunu 3 Eylül Çarşamba günü açıyor. Saat 16’da Atatürk Stadında gerçekleşecek olan sezon açılışında Muğlaspor Aydın temsilcisi Sökespor ile karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık 1,5 ay önce kendi tesislerinde başlayan Muğlaspor, saat 15.30’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan çelenk sunma töreninin ardından açılış töreni Atatürk Stadyumunda devam edecek. Muğlaspor sezon açılışında Aydın Temsilcisi Sökespor’u konuk edecek.

Muğlaspor’un sezon açılış törenine yeşil beyaza gönül vermiş herkesi beklediklerini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Rüştü Gürsoy, “Takımımız yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bu sezon şehrimizin 3. Lig özlemini sona erdirmek istiyoruz. Bu doğrultuda iddialı bir kadro oluşturduk. Teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bu kadronun ligde başarılı olacağına inanıyoruz. Başarıya ulaşmak için şehrimizin tüm etkenlerinin tek yumruk olması gerekiyor. Bu konuda herkesin ilgi ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.