Muğlaspor seriyi bozdu

Muğlaspor, son haftalarda sergi galibiyetlerini Acipayam Gençlikspor’a 2-0 yenilmesi sonucu bozdu.Bölgesel Amatör Lig'de son haftalara yaklaşılırken ligin altı ve üstünde heyecan artarak devam ediyor. Muğlaspor ligde son oynadığı...

Muğlaspor seriyi bozdu

Muğlaspor, son haftalarda sergi galibiyetlerini Acipayam Gençlikspor’a 2-0 yenilmesi sonucu bozdu.

Bölgesel Amatör Lig'de son haftalara yaklaşılırken ligin altı ve üstünde heyecan artarak devam ediyor. Muğlaspor ligde son oynadığı üç maçı kazanmanın verdiği moralle çıktığı Acıpayam maçında umduğunu bulamadı. Deplasmanda karşılaştığı rakibi karşısında etkili olamayan Muğlaspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Rakibi karşısında her zamankinden farklı bir kadro ile mücadele eden Muğlaspor her iki yarıda yediği gollerle maçı puansız tamamladı.

Rakibi karşısında aşırı rüzgârlı bir sahada mücadele eden Muğlaspor'da Teknik Direktör Egemen Urhan, sahada kötü bir futbol sergilediklerini söyledi. Mayıs ayında oynanacak olan baraj maçı nedeniyle ligin kalan haftalarında farklı kadrolarla mücadele edeceklerini belirten Urhan, “Acıpayam karşısında istediğimiz futbolu sergileyemedik. Şu anda tek düşüncemiz Mayıs ayında oynayacağımız baraj maçı. Bu nedenle ligde kalan maçlarımızda bütün oyuncularımızın performanslarını görmek istiyorum. Kalan maçlarımızda farklı kadrolarla mücadele edebiliriz. Ligin sonuna kadar oynayacağımız üç maçtan en iyi sonuçla ayrılıp takımın moral ve motivasyonunu en üst düzeyde tutmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.