Muğlaspor moral depoladı

Pazar günü Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçında Ortaca Belediyespor ile karşılaşacak olan Muğlasporlu teknik kadro ve futbolcular yönetim tarafından verilen yemekte moral depoladılar. Ekipte hedef galip gelmek.Pazar günü Ortaca Belediyespor...

Muğlaspor moral depoladı

Pazar günü Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçında Ortaca Belediyespor ile karşılaşacak olan Muğlasporlu teknik kadro ve futbolcular yönetim tarafından verilen yemekte moral depoladılar. Ekipte hedef galip gelmek.

Pazar günü Ortaca Belediyespor ile oynanacak baraj maçı öncesi teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelen Muğlaspor yönetimi, futbolculara moral aşıladı. Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten ve çok sayıda yönetim kurulu üyesinin de hazır bulunduğu moral yemeğine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de katıldı.

Yönetim kurulu tarafından organize edilen yemeğe katılımı ve takıma katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Gümüş ve meclis üyelerine teşekkür eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, “Pazar günü Ortaca ile bir final maçı oynayacağız. Bu önemli maç öncesi düzenlediğimiz yemeğe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş ve meclis üyelerimizin katılımı bizlere güç ve onur verdi. Biz çok iyi biliyoruz ki, Sayın Belediye Başkanımız Gümüş öğrencilik yıllarından itibaren Muğlasporumuza gönül vermiş ve hep desteklemiş. Bundan sonra da başkan olarak her konuda yanımızda olduğunu bilmek bizlere büyük güç veriyor. Kendisine ve değerli meclis üyelerimize söz veriyoruz ki bizler Ortaca maçını kazanacağız. Daha sonra ise sizlerin de desteği ile Muğlaspor'u gelecek yıl hak ettiği profesyonel liglere taşıyacağız” dedi.

Kendisinin koyu bir Muğlaspor taraftarı olduğunu belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bizim gençliğimizde Muğlaspor liglerde fırtına gibi esiyordu. Kulübün tekrar bu başarılı günlere dönmesi için belediye olarak kanunlar çerçevesinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kulübü tekrar hak ettiği noktalara getirmek hepimizin görevi” dedi.

Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan ise, “Sezon boyunca futbolcularım gerek saha içinde gerekse de saha dışında örnek kişilikleri ile mücadele ettiler. Muğlaspor'un başarı için camianın tek bir yürek olması gerekli. Yemeğe katılan Sayın Belediye Başkanımız ve meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum” derken, Takım Kaptanı Sinan da yemeğe katılanlara Ortaca maçında galibiyet sözü verdi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.