Muğlaspor Masa Tenisi Takımı ilimizi temsil etti

9 Uluslararası branşta yüzlerce kişiye spor yaptıran Muğlaspor Kulübünün Masa Tenisi Takımı Çorum'da yapılan Masa Tenisi Federasyonu 2. Lige Terfi Maçlarında ilimizi başarıyla temsil etti.Muğlaspor Masa Tenisi Takımı 29-31...

Muğlaspor  Masa Tenisi Takımı ilimizi temsil etti

9 Uluslararası branşta yüzlerce kişiye spor yaptıran Muğlaspor Kulübünün Masa Tenisi Takımı Çorum'da yapılan Masa Tenisi Federasyonu 2. Lige Terfi Maçlarında ilimizi başarıyla temsil etti.

Muğlaspor Masa Tenisi Takımı 29-31 Mayıs tarihleri arası Çorum'da düzenlenen Masa Tenisi Federasyonu 2. Lige Terfi Maçlarında mücadele etti. 2. Lige katılacak 3 Erkek ve Bayan Takımının belirlendiği maçlarda Muğlaspor Masa Tenisi Takımı dört sporcudan oluştu. Antrenör-Sporcu Necati Çetin, Ahmet Şahan, Mustafa Teke ve Korhan Coşkun'dan oluşan Muğlaspor Masa Tenisi Takımı başarılı maçlar oynamasına rağmen ilk üç takım arasında yer alamadı.

Çorum'da yapılan maçlarda Muğla ilini başarıyla temsil ettiklerini ifade eden Muğlaspor Masa Tenisi Antrenörü Necati Çetin, 'Terfi maçlarında erkekler ve bayanlarda toplam 41 takım ve yaklaşık 200 sporcu mücadele etti. Muğlaspor olarak oynadığımız maçların bazılarını şanssız bir şekilde kaybettik. İlimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Maçlar sonunda Erkeklerde ilk üç sırada yer alan Ankara EÜAŞ, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi ve Çorum Spor İhtisas Takımları 2. Lige yükseldi. Bayanlarda ise İstanbul'dan Pendik  Belediyespor, Balıkesir'den Bu Piliçspor ve Trabzonspor takımları ilk üç sırada yer alarak 2. Lige yükseldiler. Bizlere her zaman destek olan Muğlaspor Kulübü Başkanımız Haluk Beyimoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyoruz' dedi.

Muğla'da herkesi masa tenisi oynamaya davet eden ve ailelerden çocuklarını bu spor dalına yönlendirmelerini isteyen Antrenör Çetin, 'Masa tenisi çok zevkli bir spor dalı. Ailelerimizden çocuklarını masa tenisi branşına yönlendirmelerini talep ediyoruz.  27-29 Haziran tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenecek olan Ferdi Türkiye Şampiyonasında katılıp mücadele edeceğiz' diye konuştu.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.