MUĞLASPOR LOGOSU TESCİLLENDİ

Muğlaspor Kulübü 1967 yılından buyana kullandığı Muğlaspor yazılı çam ağaçlı logosunu 10 yıllığına Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilledi.Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri göreve...

MUĞLASPOR LOGOSU TESCİLLENDİ

Muğlaspor Kulübü 1967 yılından buyana kullandığı Muğlaspor yazılı çam ağaçlı logosunu 10 yıllığına Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilledi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri göreve gelmesinin ardından Muğlaspor Kulübü logosunun marka tescili için Türk Patent Enstitüsüne (TPE) 21 Haziran 2012 yılında başvuruda bulunmuştu. Başvurunun ardından TPE cevabı olumlu olarak neticelenerek Muğlaspor yazılı çam ağaçlı yeşil beyaz renklerdeki Muğlaspor Kulübü logosunun 10 yıllığına marka tescilini onayladı.

Muğlaspor Kulübü için önemli olan marka tescilini yaptırdıklarını belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, “Türkiye’de bir çok önemli kuruluşun bu şekilde hazırlanan logoları farklı yerlerde kullanılıyor. Emek hiçe sayılabiliyor. Ama Muğlaspor’umuzun logosunun marka tescili için başvurduk ve başvurumuz onaylandı. Bundan sonra eğitim ve öğretim hizmetleri. Sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri. Spor, kültür ve eğlence hizmetleri. Dergi, kitap, gazete vb.gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi, okuyucuya ulaştırılması, dağıtımına ilişkin hizmetler, film, televizyon ve radyo programları yapım hizmetleri, haber muhabirliği hizmetleri, foto-muhabirliği hizmetleri, fotoğrafçılık hizmetleri ve tercüme hizmetlerinde logomuzu başka kişi veya kişiler kullanamayacak” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.