Muğlaspor Kumluca’ya hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’te geçtiğimiz hafta kendi sahasında güçlü rakibi Çiğli Belediyespor’u 9 kişi kalmasına rağmen tek gol ile mağlup eden Muğlaspor, Kumlucaspor hazırlıklarını moralli bir şekilde yapıyor.Ligde geçtiğimiz...

Muğlaspor Kumluca’ya hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’te geçtiğimiz hafta kendi sahasında güçlü rakibi Çiğli Belediyespor’u 9 kişi kalmasına rağmen tek gol ile mağlup eden Muğlaspor, Kumlucaspor hazırlıklarını moralli bir şekilde yapıyor.

Ligde geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında Çiğli Belediyespor’u tek golle mağlup eden Muğlaspor’da üç puanın sevinci yaşanırken, Kaptan Sinan ve Kaleci Ali’nin kırmızı kart görmeleri ise sevinci yarım bıraktı. Çiğli maçı sonrası bir gün izin yapan Muğlasporlu futbolcular kendi tesislerinde toplanarak Kumluca maçı hazırlıklarına başladı. Ligde bu hafta sonu deplasmanda Antalya temsilcisi Kumluca Belediyespor ile karşılaşacak olan Muğlaspor’da moraller yerinde.

Çiğli maçını kazandıkları için sevindiklerini ancak iki önemli oyuncusunu kaybettikleri için bir o kadar da üzgün olduklarını ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Öncelikle Çiğli maçında sahada aslanlar gibi mücadele eden tüm futbolcularımı kutluyorum. Maç boyunca bizlere destek veren bütün taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Maçta hakem hocamız ne hikmetse kontrolü kaybetti. Kendi sahamızda bir deplâsman takımı gibi ezilerek maçı tamamladık. Maçı kazanırken iki önemli oyuncumuzu kaybettik. Bu hafta sonu da çok önemli bir maça çıkacağız. Bu nedenle bu iki oyucumuzu kaybetmemeliydik. Hakemler hata yapabilir ama üst üste bizim maçlarımızda yapılanlar düşündürücü. İzmirspor maçında çizgiden elle çıkartılan bir top ve verilmeyen penaltı, yine aynı maçta dört dakikalık uzatmanın sekiz dakika oynanması, İncirliova maçında hakemin darp edilmesine rağmen maçın oynanması bizim oyunumuza kırmızı kart vermesi gibi kaybedilen çok sayıda puan var. Muğlaspor bir il takımı ve bu kadar sahipsiz olmamalı. Bu takım Türk futboluna hizmet etmiş ve çok sayıda yıldız futbolcuyu yeşil sahalara kazandırmış bir takım. Hakem arkadaşlarımızdan biraz daha dikkatli karar vermelerini ve genç oyuncularımızın haklarını yemeden kararlarını gözden geçirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.