Muğlaspor kamptan döndü

Ligin ikinci devresi hazırlıkları için Marmaris’te 10 günlük kamp yapan Muğlaspor kampı tamamladı. Marmaris kampının çok yararlı geçtiğini belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, 18 Ocak’ta İzmirspor maçı ile...

Muğlaspor kamptan döndü

Ligin ikinci devresi hazırlıkları için Marmaris’te 10 günlük kamp yapan Muğlaspor kampı tamamladı. Marmaris kampının çok yararlı geçtiğini belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, 18 Ocak’ta İzmirspor maçı ile başlayacak ligin ikinci devresine kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüreceklerini kaydetti.

Ligin ikinci devresine deplasmanda oynayacağı İzmirspor maçı ile başlayacak olan Muğlaspor 10 günlük Marmaris kampını tamamladı. Marmaris’te iyi bir ortamda mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan; “Otelinde takıma kamp imkanını sunan Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Efecik ve otel personeli ile kampta her konuda yanımızda olan kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize takım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Marmaris’te Rosy Otel’de gerçekleşen kampın özellikle takıma yeni katılan oyuncular için çok yararlı olduğunu ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan; “Ligin ikin yarısı çok zorlu bir maraton. Oynayacağımız bütün maçlar final havasında. Devre arasında bazı futbolcularımızla yollarımızı ayırırken 4 yeni futbolcu aramıza katıldı. İstanbul Yenibosna’dan Stoper İdris Yalçın, Somaspor’dan sağ açık Mehmet Sancak, İzmir Yeşilova’dan sol açık Malik Tahirler ile eski oyuncumuz Ata Gürbüz Akkoç devre arasında takımımıza dahil oldu. Bütün oyuncularımız kamp döneminde iyi performans gösterdiler. 10 günlük Marmaris kampının ardından hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. 18 Ocak’ta deplasmanda oynayacağımız İzmirspor maçını kazanarak ligin ikinci devresine moralli başlamak istiyoruz. Tüm camiamızdan her zaman olduğu gibi bizlere destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.