Muğlaspor Kadın Voleybol Takımı Sezona Hazırlanıyor

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve Başkan Vekili Hakan Özcan, Muğla Atatürk Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Muğlaspor Kadın Voleybol Takımı’nın teknik heyetini ve sporcularını ziyaret ederek, yeni...

Muğlaspor Kadın Voleybol Takımı Sezona Hazırlanıyor

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve Başkan Vekili Hakan Özcan, Muğla Atatürk Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren Muğlaspor Kadın Voleybol Takımı’nın teknik heyetini ve sporcularını ziyaret ederek, yeni sezon çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Nizamoğlu, yeşil-beyazlı camianın içinde yer alan amatör spor branşlarına da destek vereceklerini dile getirdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Muğlaspor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Sezgin Uslu, ziyaretleri nedeniyle Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve İkinci Başkanı Hakan Özcan’a teşekkürlerini iletti.

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Başantrenör Uslu, ‘’Bu sezon pandemi nedeniyle Türkiye Voleybol Federasyonu’nun belirleyecek olduğu faaliyet takvimine göre hareket edeceğiz. Deplasmanlı lig maçlarının Mayıs gibi başlayacağı söylendi ama daha tam netlik kazanmadı'' dedi.

Muğla voleybol altyapısının temelini oluşturan küçük yaş gurubu spor okullarının faaliyetlerine devam ettiğini belirten Başantrenör Uslu, antrenmanların haftanın üç günü devam ettiğini söyledi.

Aynı zamanda Kavaklıdere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olan Başantrenör Sezgin Uslu, ‘’Biz kendi yetiştirdiğimiz yıldız ve genç çocuklarla deplasmanlı lig maçlarını oynuyoruz. Muğlaspor Kulübü ve TVF Muğla Bölgesi Altyapı Başantrenörlüğünü yapıyorum. Altyapıda yıl boyu devam eden, spor okulları küçük yaş gurubu çalışmalarımız oldukça önem taşıyor. Antrenör Sertan İnce ile birlikte altyapımızda yetişecek olan başarılı sporcularla ülkemiz sporuna katkı yapmaya ve geleceğin Milli sporcularını kazandırmaya gayret ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.