Muğlaspor için tek yürek oldular

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu’nun bütün Muğla genelindeki Muğlaspor sevdalılarına yaptığı çağrı büyük karşılık gördü. Başta siyasiler olmak üzere her kesimden Muğlaspor’a destek geldi. Şampiyonluk yolunda...

Muğlaspor için tek yürek oldular

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu’nun bütün Muğla genelindeki Muğlaspor sevdalılarına yaptığı çağrı büyük karşılık gördü. Başta siyasiler olmak üzere her kesimden Muğlaspor’a destek geldi. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Kuşadası maçında tribünleri dolduran binlerce taraftar takımlarına büyük destek sağladı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta bir maç eksiği ve liderin 2 puan gerisinde şampiyonluk yarışını sürdüren Muğlaspor’un hafta sonu Kuşadası Belediyespor mücadelesinde tribünlerin üçte ikisi doldu. Önemli maça siyasiler, Üniversite, iş dünyası, yerel yönetimler başta olmak üzere Yatağan, Ula’dan çok sayıda taraftar ile Fethiyespor taraftar grubu Beşkazalılar destek verdi.

Öztürk, taraftarlarla birlikteydi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğlaspor’un maçını 48 Gençlik Taraftar Grubu ile birlikte izledi. Öztürk’ü AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal da eşlik etti. Milletvekili seçildikten sonra hem takıma, hem de taraftar grubuna önemli destek veren Öztürk, “Bu önemli maçta Muğlaspor’umuza taraftarlarla birlikte izleyin o heyecanı onlarla yaşamak istedim. İnşallah bu sezon şampiyonluğa ulaşıp yıllardır özlemini çektiğimiz profesyonel lige çıkacağız” dedi.

Gürün ve CHP’li vekiller de tribündeydi

Muğlaspor’un Kuşadası Belediye maçını izleyenler arasında CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğula Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top da vardı. Muğlaspor’a destek vermek için tribünde yer alan siyasiler ve işadamları her atakta ayağa kalkarak galibiyet heyecanını yaşadı.

Beşkazalı taraftarlarda destek verdi

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nin geçtiğimiz günlerde Muğla’nın diğer ilçelerindeki taraftar grupları ile geliştirdikleri iyi ilişkiler sonrası Bodrumspor ve Ortaca Belediyespor takımlarına 48 Gençlik taraftar grupları maçlarda destek vermişti. Pazar günü oynanan Muğlaspor Kuşadası Belediyespor maçına da Fethiye’den bir otobüs Beşkaza taraftar grubu gelerek Muğlaspor takımına maç boyunca destek verdi.

Beyimoğlu’ndan teşekkür

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, hafta içi yaptığı “48 Muğla’nın ortak tanıtım değeri. Bu önemli maçımıza 48’deki tüm Muğlaspor sevdalılarını bekliyoruz” çağrısına verilen destek için teşekkür etti. Başkan Beyimoğlu, “Hafta içinde bir çağrı yapmıştım. Çağrımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz 48 olarak bir bütünüz. İyi günümüzde, kötü günümüzde birbirimize destek olmak zorundayız. Çağrımıza destek veren Fethiyespor taraftar grubu Beşkaza başta olmak üzere, diğer ilçelerimizden kendi imkânları ile maçımıza gelerek Yeşil-Beyaz renklere 90 dakika boyunca destek veren Milletvekillerimize, siyasi partilerin başkanlarına, Büyükşehir ve Menteşe Belediye Başkanlarımıza Kaymakamımıza, Üniversite rektörümüze, Emniyet Müdürümüze ve Oda Başkanlarımıza, yoğun programı nedeniyle maçımıza gelemeyen fakat sürekli telefonla bilgi alan Valimiz Amir Çiçek ve Vali Yardımcımız Kamil Köten'e teşekkür ediyorum. Önümüzde üç maçımız kaldı. Bu üç maçımızı kayıpsız atlatarak yıllardır özlemini çektiğimiz 3. Lig yolunda en büyük engeli hep birlikte aşmış olacağız” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.