MUĞLASPOR İÇİN KOMİSYON KURULDU

Muğlaspor’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Misli.com TFF 3. Lig 4. Grupta 8 puanla 16’ncı sıradaki Muğlaspor’u üst sıralara taşımak için Muğla’nın atanmış, seçilmiş ve iş insanları bir komisyon kurarak çalışmalara...

MUĞLASPOR İÇİN KOMİSYON KURULDU

Muğlaspor’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Misli.com TFF 3. Lig 4. Grupta 8 puanla 16’ncı sıradaki Muğlaspor’u üst sıralara taşımak için Muğla’nın atanmış, seçilmiş ve iş insanları bir komisyon kurarak çalışmalara başladı.

Sinem Karakaya

Misli.com TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden, ligin ilk yarısında 8 puanla 16’ncı sırada yer alan Muğlaspor için ilin atanmış iş insanları bir komisyon kurarak çalışmalar başlattı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, “Ortak değerimiz olan Muğlaspor için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

“TAKIMIMIZ İÇİN HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL”

“İkinci yarıda bambaşka bir Muğlaspor izleyeceğiz” diyen Başkan Nizamoğlu,  “Ortak değerimiz Muğlaspor’u bu durumdan hep birlikte kurtarmak için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Takımımız için hiçbir şey bitmiş değil vee hep birlikte Muğlaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Biz bu ışığı gördük. Yapacağımız nokta transferlerle güçleneceğiz ve ikinci yarıda bambaşka bir Muğlaspor izleyeceğiz. Düştüğümüz bu durumdan bizlere çok büyük destekler sunan ilimizin Özlenen Muğlaspor’u hep birlikte yaratıyoruz” dedi.

KOMİSYON KURULDU

Muğlaspor’a kaynak yaratmak ve transfer politikasını doğru yöneltmek için Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız başkanlığında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu ve iş insanları Menaf Kıyanç, Haluk Beyimoğlu, Tahir Ünsal, Şahin Kırkan şimdiye kadar üç kez bir araya gelerek toplantı yaptı. Kurulan komisyonunun ligler başladıktan sonra da sürekli bir araya geleceği, toplantılar gerçekleştireceği öğrenildi.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.