Muğlaspor hocasına kavuştu

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarına transfer ile başladı. 1990 yılında profesyonel futbol hayatına Muğlaspor’da başlayan Levent Bayraktar ile anlaşma sağlayan Yeşil-Beyazlılar,...

Muğlaspor hocasına kavuştu

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarına transfer ile başladı. 1990 yılında profesyonel futbol hayatına Muğlaspor’da başlayan Levent Bayraktar ile anlaşma sağlayan Yeşil-Beyazlılar, transferde ilk imzayı teknik direktöre attırdı.

Yeni sezonun hazırlıklarını önümüzdeki hafta başlaması beklenen Muğlaspor’un teknik direktör sorununu çözdüklerini belirten Kulüp Başkanı Eminer İçten, “Yeni sezon için ilk transferimizi teknik direktör ile yaptık. Hocamız bizim yabancımız değil. Muğlaspor’da, önce amatör ardından ilk profesyonel futbol hayatına başladığı bir kulüp hocamızın. Hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Muğlaspor’un yeni teknik direktörü Levent Bayraktar, profesyonel futbol hayatına adım attığı bir kulübe teknik direktör olarak gelmenin heyecanını yaşadığını belirtti. Bayraktar, “Profesyonel futbol yaşantıma başladığım Muğlaspor’un spor hayatımda ayrı bir yeri vardır. Düğerek sahasının tozunu yutan birisiyim. Kulübün mali yapısını biliyorum. Yüreğini Muğlaspor için ortaya koyacak, formasını Muğla için terletecek ve bu formaya sahiplenecek bir takım kurmak istiyorum. Bu konuda mali yapımıza uyan genç ve yetenekli bazı oyuncular ile temas halindeyiz. Az ve öz takviye ile sezona başlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.