MUĞLASPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ…

Çocukluk sevdamızdır Muğlaspor. Maç günü olduğunda esnafa dükkan kapattıran bir aşktır Muğlaspor. Akılda kalan hiç çıkmayan bir tutkudur Muğlaspor. Çoğu gencin formasını giymek için yanıp tutuştuğu bir kulüptür Muğlaspor....

MUĞLASPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ…

Çocukluk sevdamızdır Muğlaspor. Maç günü olduğunda esnafa dükkan kapattıran bir aşktır Muğlaspor. Akılda kalan hiç çıkmayan bir tutkudur Muğlaspor. Çoğu gencin formasını giymek için yanıp tutuştuğu bir kulüptür Muğlaspor. Evde, sokakta, işyerinde kısacası her yerde konuşulan bir özlemdir Muğlaspor.

1967 yılında bir grup fedakar Muğlalı tarafından kurulan şehrin simgesidir Muğlaspor. Bu şehrin en büyük marka değeri, en büyük sivil toplum örgütüdür Muğlaspor.

Yıllarca mücadele ettiği liglerde hep örnek alınan kulüptür Muğlaspor. Kurumsal yapısı, güçlü altyapısı ve ülke futboluna sayısız yıldız kazandıran bir markanın adıdır Muğlaspor.

Tüm bu güzelliklerin ardından ise son yıllarda futbolcusuna olan alın teri borcunu ödeyemeyen, her geçen gün yanlış yönetilmesi nedeniyle sürekli borçlanan bir kulüptür Muğlaspor. Son yıllarda çalışanı ve futbolcusu ile helalleşme kültürünü yaşatamayan bir kulüptür Muğlaspor.

İlçe takımları kendinden kat kat büyük liglerde başarıyla mücadele eden bir kulüptür Muğlaspor. Geçtiğimiz yıl ilçe takımları şampiyonluğunu kutlarken, baraj maçında Ortaca’yı yenip ligde kalışını eğlenerek kutlayan ilginç bir kulüptür Muğlaspor.

Yukarıda yazdıklarım her yönüyle Muğlaspor’da yaşananları kısaca anlatmıştır size. Şimdi gelelim günümüze.

Birkaç gün önce Muğlasporumuz genel kurulunu gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezonun son dört maçında yönetim içinde Başkanlığa seçilen Ali Çakır son yapılan genel kurulda aday olarak bu sefer seçilmiş başkan oldu.

Şimdi tüm Muğla’ya düşen göreve. Muğlalıya düşen görev takıma sahip çıkarak Muğlaspor’a destek olmak. İlimizin en büyük markası olan Muğlaspor’umuza herkes imkanları ölçüsünde katkı vermeli. Ayrımcılığa yer vermeden takımımızın başarılı olması için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız.

ZAMAN DESTEK ZAMANI, ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI…

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.