Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Ligin ilk maçında kendi sahasında İzmirspor’u konuk edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeni sezonda ligde zirveyi hedefleyen ve bu yönde iddialı bir kadro oluşturan Muğlaspor hazırlık maçlarına...

Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Ligin ilk maçında kendi sahasında İzmirspor’u konuk edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeni sezonda ligde zirveyi hedefleyen ve bu yönde iddialı bir kadro oluşturan Muğlaspor hazırlık maçlarına devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Denizli’nin 3. Lig temsilcisi Kızıcabölikspor ile hazırlık maçı oynayan ve maçtan 4-1 mağlup ayrılan Muğlaspor önceki günde hazırlık maçında kendi sahasında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u konuk etti.

Ligde bu sezon aynı grupta mücadele edeceği Sarayköyspor karşısına daha önceki maçlara oranla farklı bir kadro ile çıkan Muğlaspor maçın tamamında çok sayıda futbolcuya kadroda yer verdi.

Maçta rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşen Muğlaspor daha sonra bulduğu golle 3-2 öne geçti. Maçın sonlarına doğru kalesinde bir gol daha gören Muğlaspor maçtan 3-3’lük sonuçla ayrıldı.  Maçta Muğlaspor’un gollerini Taner, Hakan Sofuoğlu ve Mustafa Yıldırım kaydetti.

Hazırlık maçları serisine devam eden yeşil beyazlılar 29 Ağustos Cuma günü kendi sahasında Aydın’ın BAL’daki temsilcisi Didimspor’u konuk edecek.

Hazırlık maçlarının sonuçlarının ölçü olmadığını bu maçlarda kadrodaki bütün futbolculara yer verdiğini ve performanslarını takip ettiğini ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, ‘Hazırlıklarımız çok iyi devam ediyor. İyi bir kadro oluşturduk. 14 Eylül’deki ilk lig maçımıza kadar bütün eksikliklerimizi tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda hazırlık maçları ile çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.