Muğlaspor geleceğini hazırlıyor

Muğla'da 9 uluslararası branşta yüzlerce gence spor yaptıran Muğlaspor Kulübü Futbol Yaz Eğitim Merkezi kayıtlarına başladı. 2001-2008 yılları arası doğan çocukların katılabileceği Yaz Futbol Okulunda bu yıl katılımcılardan...

Muğlaspor geleceğini hazırlıyor

Muğla'da 9 uluslararası branşta yüzlerce gence spor yaptıran Muğlaspor Kulübü Futbol Yaz Eğitim Merkezi kayıtlarına başladı. 2001-2008 yılları arası doğan çocukların katılabileceği Yaz Futbol Okulunda bu yıl katılımcılardan ücret alınmayacak.

Bugüne kadar Türk futboluna armağan ettiği isimlerle adını futbol tarihine altın harflerle yazdıran Muğlaspor Kulübü Futbol Yaz Eğitim Merkezlerinde geleceğin futbolcularını yetiştiriyor. Muğla İl Merkezi ve Gökova-Akçapınar olmak üzere iki bölgede gerçekleşecek Muğlaspor Yaz Futbol Okuluna 2001-2008 yılları arası doğan çocuklar katılabilecek.

Muğlaspor Yaz Futbol Okulunda geleceğin futbolcularını yetiştireceklerini ifade eden Muğlaspor Alt Yapı Koordinatörü Koray Ece, ailelere seslenerek çocuklarını ücretsiz olarak gerçekleşecek Yaz Futbol Okuluna kayıt yaptırmalarını istedi. Her yıl gerçekleşen Yaz Futbol Okulunda yüzlerce çocuğa eğitim verildiğini ifade eden Koordinatör Ece,  “Bu yıl ben ve Antrenör arkadaşlarım Yiğit Yurtaydın ve Zafer Kocagöz eşliğinde çok sayıda çocuğumuza eğitim vermek arzusundayız. Futbol Yaz Spor Okullarımız il merkezi ve Gökova Akçapınar olmak üzere iki bölgede eğitime ücretsiz olarak devam etmekte. Bu yıl ki sloganımız Benim Şehrim Benim Takımım. Bu Yaz Futbol Okulunda başarılı olan çocuklarımızı yıl boyunca değişik yaş gruplarında devam eden liglerde mücadele ettiriyoruz. Çocuklarımıza çim saha ve suni çimde antrenman yapma imkanı sunuyoruz. UEFA standartlarındaki antrenör kadromuzla çocuklarımıza en iyi eğitimİ veriyoruz. Antrenman saatlerimiz ailelerinde katılımı ile şenlik havasında gerçekleşiyor. Muğlaspor Yaz Spor Okuluna bütün çocuklarımızı davet ediyoruz”dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.