Muğlaspor Gecesi’ne yoğun katılım

Muğlaspor’un geleneksel Birlik ve Beraberlik Gecisi yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Geceye siyasilerin yanı sıra Muğlaspor’a gönül verenler büyük bir ilgi gösterdi.Muğlaspor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘Geleneksel...

Muğlaspor Gecesi’ne yoğun katılım

Muğlaspor’un geleneksel Birlik ve Beraberlik Gecisi yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Geceye siyasilerin yanı sıra Muğlaspor’a gönül verenler büyük bir ilgi gösterdi.

Muğlaspor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘Geleneksel Birlik ve Beraberlik Gecesi’ CNS Tesislerinde gerçekleştirildi. Geceye Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Halil Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğlaspor Kulübü eski başkanları, siyasi parti il ve ilçe başkanları, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Muğlaspor 48 Gençlik Taraftar Derneği, Muğlaspor’un eski futbolcuları ve Muğlaspor’a gönül veren taraftarlar katıldı.

İçten, hedefleri anlattı

Geceye sinevizyon gösterisi ile başlandı. Sinevizyonda Muğlaspor’un Türk futboluna kazandırdı başta Rıdvan Dilmen ve Sercan Görgülü olmak üzere tüm futbolculara tanıtıldı. Gecede konuşan Muğlaspor Kulüp başkanı Eminer İçten, “Muğlaspor ruhunun yeniden canlandığı bu güzel gecede camianın tüm üyelerini bir arada görmek inanın tüm yorgunlukları ve sıkıntıları unutturuyor insana. Göreve geldiğimizde yönetim kurulu olarak üç önemli nokta konusunda fikir birliğine vardık. Bunları bu süreç içinde elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz kulübün içinde bulunduğu mali durumdan bir an önce kurtulması idi. Muğlaspor’u kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp yapmak ve Muğlalı gençleri spor yaptırmayı hedefledik. Bugün gelinen noktada yapılandırmadan kaynaklanan borçlarımızı düzenli olarak ödüyoruz. Muğlaspor hangi kuruma gitse ‘borcu yoktur’ yazısını gayet rahatlıkla alabiliyor. Önümüzde bir seçim süreci var. Biz adı Muğla olan tek kulübüz ve seçim sonrası bu büyük kulübün göreve gelecek Belediye Başkanı kim olursa olsun, daha iyi yerlere gelmesine katkı vereceğine inanıyoruz” dedi.

Çeker: Katkılarımız sürecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise imkanlar dahilinde spora ve sporcuya destek verdiklerini belirtti. Çeker, “Muğlaspor kulübümüz de elimizden geldiğince katkı vermeye çalıştığımız kulüplerimizden. Muğla geneli olarak baktığımızda Muğla Türkiye’de tesisleşme ve yatırımda ilk üç il arasında şu anda. Ben de bu ilin Spor İL müdürü olarak bundan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü bizim tek hedefimiz Muğla insanına ve gençliğine yatırım yapmak. Sayın valimizin destek ve talimatları ile Düğerek ve Ortaköy’deki tesislerde inşallah önümüzdeki aylarda soyunma odaları ve antreman sahalarında çalışmalar başlayacak. 2014-2015 yılları içinde Muğla’da 20 yeni tesisi hizmete sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Belediyenin desteği sürecek

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise, Muğlaspor’a tanınan imkânlar dahilinde Muğlaspor’a destek verdiklerini belirtti. Gürün, “Tarih tekerrür ediyordu. Kulüp neredeyse kapanma noktasına geliyordu. Borçlar nedeniyle kulüp öncelikle mali yapıyı düzeltmek için yola çıktı. Bu süreçte Belediye olarak gereken katkıyı verilmesi gerektiği şekliyle verdik ve vermeye de devam edeceğiz. İnanıyorum ki, sportif başarı da mutlaka gelecektir” dedi.

Güvençer, altyapıya dikkat çekti

Vali Mustafa Hakan Güvençer, “Muğlalı olmak, Muğlaspor’a destek vermek mutlak bir zaruret. Bu anlamda, Muğla valisi olarak 2015 yılı sonunda spor tesisleşmesi açısından yeni bir atılıma ihtiyaç duyulmayacak kadar zenginliğe sahip Muğla’da, teknik yapıyı doğuracak altyapıya geçerse, bu dinamizmi sağlayacak ön en önemli unsurlardan birisi hiç kuşkusuz Muğlaspor’dur. Başarı önce gönüllerde, sonra sizlerde olgunlaşır. Ben başarıya giden yolda bu tür beraberlikleri önemsiyorum. Muğlaspor, gerek merkezi yönetimlerin, gerekse yerel yönetimlerin yürüttüğü sosyal ve kültürel alanda çalışmalarda en önemli partnerlerden biri. Ben göreve başladığım günden bu yana gördüğüm, Muğlaspor yönetiminin samimi gayretine takdirle izlediğimi, bu başarıların devam etmesini diliyorum” dedi.

Gecede, Vali Mustafa Hakan Güvençer başta olmak üzere, Belediyle Başkanı Osman Gürün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, kulübe maddi ve manevi katkısı olan yöneticiler ve işadamlarına Kulüp Başkanı Eminer İçten tarafından plaket verildi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.