Muğlaspor Gecesi 28 Şubat’ta

Muğlaspor Kulübü tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecisi 28 Şubat 2014 Cuma akşamı CNS tesislerinde gerçekleştirilecek.Muğlaspor Kulübü tarafından camianın birlik ve beraberliğini arttırması için düzenlenen...

Muğlaspor Gecesi 28 Şubat’ta

Muğlaspor Kulübü tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecisi 28 Şubat 2014 Cuma akşamı CNS tesislerinde gerçekleştirilecek.

Muğlaspor Kulübü tarafından camianın birlik ve beraberliğini arttırması için düzenlenen dayanışma gecesi bu yıl 28 Şubat 2014 akşamı CNS Tesislerinde gerçekleştirilecek. Muğlaspor Kulübü tarafından hazırlıklarına başlanan gecede camianın bir araya gelmesi ve yeşil beyaz renklere gönül veren herkesin güzel bir akşam geçirmesi hedefleniyor.

28 Şubat akşamı düzenlenecek geceye büyük bir ilgi beklediklerini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, “Geleneksel Muğlaspor gecesini bu yıl 28 Şubat’ta yapmayı kararlaştırdık. Muğlaspor, Muğla'nın simgesidir. Bu takımın başarısı hepimizin mutluluğu, başarısızlığı hepimizin üzüntüsü olmuştur. Kurumsal kimliğini yeniden kazanan Muğlaspor'un günümüzde her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Dayanışma gecesinde kulübümüze gönül vermiş herkesi bir araya getirmek arzusundayız. Güzel bir gece geçirip devam eden ligde takımımıza maddi ve manevi olarak moral ve motivasyon yüklemek istiyoruz. Camiamızdan gecemize ilgi ve destek bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.