Muğlaspor, Federasyonu göreve çağırdı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk kovalayan Muğlaspor bu hedefte ilerliyor. Sezon sonu yaklaştıkça şampiyonluk yarışı kızışırken, Muğlaspor Yönetimi yaptığı bir açıklama ile bazı rakip takımların...

Muğlaspor, Federasyonu göreve çağırdı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve şampiyonluk kovalayan Muğlaspor bu hedefte ilerliyor. Sezon sonu yaklaştıkça şampiyonluk yarışı kızışırken, Muğlaspor Yönetimi yaptığı bir açıklama ile bazı rakip takımların spor dışı çirkin girişimlerine dikkat çekti. Kulüp Yönetimi, Muğlaspor’un şaibesiz bir şekilde şampiyonluk yolunda ilerlediğini ve spor dışı çirkin girişimlerde bulunun kişi ve kulüpleri yakından takip ettiklerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve çağıran Muğlaspor Kulübü Yönetiminden yapılan açıklamada; “Kurulduğumuz 1967 yılından bu yana mücadele ettiğimiz bütün liglerde her zaman Muğla markasına yakışır şekilde mücadele ettik. Hiç bir zaman onurumuzdan ve şerefimizden ödün vermeden hep alnımız ak ve açık şekilde mücadelemizi başarıyla sürdürdük. Hangi ligde ve hangi sırada olduğumuzu düşünmeden sahada aslanlar gibi mücadele ettik.

Bu sezonda ligde mutlak şampiyonluk parolası ile hiç bir şaibeye karışmadan yolumuza başarıyla devam ediyoruz. Ancak ve maalesef artık burnumuza kötü kokular gelmeye başladı. Maç öncesi rakip takımın futbolcularına telefon ederek çeşitli çıkarlar teklif eden takımların varlığı ligimize büyük bir çirkinlik katıyor. Ligimizde dürüst futbolla bir yere gelemeyeceğini anlayan bazı çıkar çevreleri değişik hile, şike ve şaibe yollarına başvurmaya başladı. Hatta bu çirkin kafalılar bu girişimlerini daha da ileri götürerek kendi futbolcularımıza telefon açacak kadar aciz durumlara düşmeye başladı. Biz Muğlaspor Kulübü olarak bu tür çirkin görüntüleri yaratan takım ve kişileri yakından biliyoruz. Bu konuda bugün yetkili mercilere başvurarak da gerekli girişimleri yaparak önlemlerimizi aldık. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonunu göreve çağırıyoruz.”denildi.

Doping kontrolü başvurusu yapıldı

Hafta sonu oynana maçlar öncesi doping kontrolü için başvuru yapıldığı da bildirilen açıklamada şöyle denildi:

“Ancak bu tür çirkin davranışta bulunan kişileri spor kulüplerinin tüm camiasına mal etmiyoruz. Biz çok iyi biliyoruz ki bu spor kulüplerinin içinde de iyi yürekli insanlar var. Muğlaspor olarak hiç bir şeyden korkmuyoruz. Hatta bu hafta sonu oynayacağımız maçta doping kontrolü yapılması için de ilgili mercilere başvurumuzu yaptık. Hiç bir zaman çiğ süt içmedik karnımızda ağrımadı. İnanıyoruz ki ligin sonunda dürüstçe mücadele eden takımımız şampiyonluk hedefine ulaşacak ve herkesi çok mutlu edecek. “

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.