Muğlaspor Federasyona gidiyor

Hafta sonu kendi sahasında Çiğli Belediyespor ile oynadığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında kaleci Ali’nin çift sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyon yönetim tarafından federasyon nezdinde itiraz edilecek.Bölgesel...

Muğlaspor Federasyona gidiyor

Hafta sonu kendi sahasında Çiğli Belediyespor ile oynadığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında kaleci Ali’nin çift sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyon yönetim tarafından federasyon nezdinde itiraz edilecek.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Muğla’da oynanan Muğlaspor-Çiğli Belediyespor karşılaşmasının orta hakeminin maçın son dakikalarında aut atışını yapan oyuncu yerine Kaleci Ali’nin çift sarı karttan oyundan atılması sonrası Muğlaspor yönetimi Federasyona itiraz edilecek. Pozisyonda kural hatası değil, hakem hatasının yaşandığı açıklandı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, hakemin çok kötü bir yönetim sergilediğini belirterek, “Maçta Futbol Federasyonundan temsilciler vardı. Federasyon Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan ve Türkiye Futbol Federasyonunun diğer yöneticileri yaşanan olaylara bizzat şahit oldular. Yaşananları maçın gözlemcisi ile de paylaştık. Maçın orta hakemi Ramazan Karahasan gösterdiği sarı kartların birçoğunda hata yaptı. Sinan’ın daha maçın ilk yarısında çift sarı karttan oyun dışı kalması ve gördüğü ikinci sarı kart pozisyonunda faul bile yoktu. Her faul pozisyonunda kart çıkardı. Özellikle uzatma dakikalarında maçı berabere bitirmek için gelinden geleni yaptı. Maçın uzatma dakikalarında aut atışı için topun başına gelen oyuncumuzu atışı geciktirdiği için kartla cezalandırmak isterken, atışı kullanan oyuncumuzu değil, kalecimizi çift sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Bu hakem hatasıdır ve bunu ASKF gecesi için Muğla’ya gelen Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan ve diğer TFF yöneticilerinin gözleri önünde yaşandı. Elimizde görüntüler var. Bu görüntüler ile Federasyon Ceza Kurulu’na kaleci Ali için başvurumuzu yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.