Muğlaspor eli boş döndü

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor Çine Madranspor ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kaybederek Muğla’ya eli boş döndü.Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor’da...

Muğlaspor eli boş döndü

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor Çine Madranspor ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kaybederek Muğla’ya eli boş döndü.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor’da kötü gidiş deplâsmanda Çine Madranspor karşısında da devam etti. Maçın ilk 11 dakikasında 2-0 geri düşen Muğlaspor, kalan dakikalarda geliştirdiği atakları Çine Madranspor kalecisi ve defans izin vermedi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçı hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. 3. dakikada, ceza sahası dışında topla buluşan Emre, hızlı bir şekilde ceza sahsı içine girdi ve Muğlaspor defans oyuncusu Gökhan’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Hakan, penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 11’i gösterdiğinde sağ kanattan gelişen Madranspor atağında Yasin ceza sahsı içinde yaptığı ortasında ön direkte topla buluşan kaptan Kadir şık bir vuruşla farkı ikiye çıkardı 2-0. 32. dakikada gelişen Muğlaspor atağında Fatih ceza sahsı içine girdi ve sert şutunda kaleci Hüseyin’e geçen topu çizgiden Süleyman uzaklaştırdı. 38. dakikada ceza sahsı içinde topla buluşan Alim’in sert şutunda kaleci Ali gole izin vermedi.

Maçın 66. Dakikasında Muğlaspor gale bir kez daha yaklaştı. Süleyman’ın ceza sahası içine yaptığı ortasında Fatih’in kafa vuruşunda top üst direkte patladı.

Maçın bitimine 1 dakika kalan Muğlaspor atağında Erçin hızlı bir şekilde ceza sahsı içinde girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Erçin’in aşırtma vuruşunda yine çizgiden Madranspor’un defans oyuncu Yasin uzaklaştırdı. Maç ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.