Muğlaspor devreyi tamamladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor sezonun birinci devresini 9. Sırada tamamladı.Bölgesel amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, ilk devreyi beklentilerin altında puan alarak tamamladı. Muğlaspor...

Muğlaspor devreyi tamamladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor sezonun birinci devresini 9. Sırada tamamladı.

Bölgesel amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, ilk devreyi beklentilerin altında puan alarak tamamladı. Muğlaspor ikinci devrenin ilk maçında 12 Ocak 2014 tarihinde deplâsmanda Bodrumspor’a konuk olacak. İzmirspor maçı sonrası dört gün devre arası tatili yapan Muğlasporlu futbolcular yeniden toplanarak ikinci devre hazırlıklarına başladı.

Ligin ilk maçında kendi sahasında Bodrumpor’u konuk eden Muğlaspor, rakibi ile yenişemedi ve sahadan 2-2’lik sonuçla ayrıldı. İkinci maçta İzmir deplasmanında güçlü rakibi Çiğli Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Muğlaspor, diğer haftada ise kendi sahasında Antalya temsilcisi Kumluca Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Sarayköyspor’a 4-1 mağlup olan Muğlaspor, beşinci haftada kendi sahasında Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 4-1 yendi. Ligde altıncı hafta lider Çine Madranspor’a konuk olan Muğlaspor rakibine 2-0 mağlup olurken, yedinci haftada ise kendi sahasında Didim Belediyespor’la golsüz berabere kaldı. Sekizinci haftada deplasmanda Denizli İl Özel İdarespor’u 3-1 mağlup edenYeşil Beyazlılar, diğer hafta da ise kendi sahasında Yeni Bornovaspor ile golsüz berabere kaldı. Onbirinci haftada Antalya deplasmanında Muratpaşa Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Muğlaspor, onikinci haftada kendi sahasında Acıpayam Gençlikspor’u 2-0 mağlup etti. Ligin onüçüncü haftasında deplasmanda İncirliovaspor’la 2-2 berabere kalan ve son dakikalarda yediği golle galibiyeti kaçıran Muğlaspor, ondördüncü haftada kendi sahasında Ispartaspor’u konuk etti. Muğlaspor’un 4-0 önde olduğu maç Ispartasporlu futbolcuların hakeme saldırması sonrası maçın hakemi tarafından tatil edildi. Ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda İzmirspor’la karşılaşan Muğlaspor maçın son saniyesinde yediği golle sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.

Ligin ilk devresinde toplam 14 maç oynayan Muğlaspor, dört maçtan galibiyetle ayrılırken, diğer maçlarda ise beş beraberlik ve beş mağlubiyet elde etti. Ligin ilk devresinde 14 maçta 17 puan toplayan Muğlaspor rakip kalelere 22 gol atarken kalesinde ise 23 gol gördü.

Muğlaspor ligin ilk devresinde kendi sahasında oynadığı 7 maçta üç galibiyet ve dört beraberlik elde ederken, rakip kalelere 13 gol kaydetti. Muğlaspor kendi sahasında oynadığı maçlarda kalesinde dört gol gördü. Muğlaspor ilk devrede deplâsmanda oynadığı 7 maçta ise bir galibiyet bir beraberlik elde ederken, beş maçtan ise puansız ayrıldı. Muğlaspor deplâsmanda oynadığı maçlarda rakip kalelere 9 gol atarken kalesinde ise 19 gol gördü.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.