Muğlaspor, destek istiyor

Bu yıl 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Muğlaspor sezon hazırlıklarını sürdürürken, kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, Muğlaspor’a destek verilmesi durumunda önemli başarılara imza atacağı belirtildi.Muğlaspor’un...

Muğlaspor, destek istiyor

Bu yıl 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Muğlaspor sezon hazırlıklarını sürdürürken, kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, Muğlaspor’a destek verilmesi durumunda önemli başarılara imza atacağı belirtildi.

Muğlaspor’un her zaman zirveyi hedeflediği belirtilen açıklamada; “Tüm yurttaşların bildiği gibi yüce Türk Milleti bu yıl olağanüstü bir süreçten geçiyor. Bağımsızlığa Atatürk ilke ve inkılaplarına inanmış yüce Türk Milleti bu olumsuz havadan inanıyoruz ki en kısa sürede kurtulup hedeflerine koşarak ilerlemeye devam edecektir.

Liglerin başlamasına iki haftadan az bir süre kalırken bu zorlu süreçten Türk futbolunun da etkilenmemesi söz konusu değildir. Milletimizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde Muğlaspor üzerine düşen birleştirici, siyaset ve kurumlar üstü misyonunun farkında olarak çalışmalarına devam ediyor.

Muğlasporumuz büyük bütçeli takımlara karşı, mütevazı fakat çok güçlü teknik kadro ve futbolcu kadrosu ile şehrini temsil etmeye hazırdır. İnanıyoruz ki arma ve şehrin ismi ligler bittiğinde hak ettiği yer olan zirvede yerini alacaktır. “ denildi.

Muğlaspor’un Muğla’nın markası olduğu belirtilen ve destek çağrısında bulunulan açıklamada şöyle denildi: “Biz şimdi geçen yıl olduğu gibi tüm şehri arma ve yeşil beyaz renkler altında buluşmaya, her zaman yaptığımız gibi birlik ve beraberliğin başarının anahtarı olduğunu tekrar göstermeye, inananların asla kaybetmeyeceği felsefesini devam ettirmeye, en önemlisi Muğlamızı 2016 yılında 7'den 70'e tribünlerde sokaklarda birleştiren yegane gücün Muğlaspor olduğunu hatırlatmaya, birlikte neleri başarabileceğimizi kamuoyunun hafızasında canlandırmaya davet ediyoruz.

Önemle belirtmeliyiz ki Muğlaspor şehri birlik ve beraberlik içerisinde tutabilecek, güncel sıkıntılardan uzaklaştırabilecek, hedef ve birlikteliği sağlayabilecek, ilimizi ülkemizin yedi bölgesinde layıkıyla temsil etme bilinç ve sorumluluğu kazanmış ilin en büyük tanıtım markasıdır. Muğlasporumuzun şehre sağladığı sosyal ve ekonomik değeri göz ardı etmek imkansızdır.

Bu bağlamda Sayın Valimizden, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Sayın Menteşe Belediye Başkanımızdan, mülki ve sivil idari amirlerimizden, sivil toplum kuruluşlarından Muğlamız ve Muğlalı sporcular adına desteklerinin devamını bekliyoruz. Muğlaspor olarak diyoruz ki, hiç kimse Muğlaspor'a verdiği destekten dolayı gocunmasın ve üzülmesin. Verilen bu desteklerin doğru yolda kullanıldığının ispatı da yaptığımız tüm bu başarılı çalışmalardır. Ayrıca tüm ilimizin ortak değeri ve markası olan Muğlasporumuza verilen bu desteklerden dolayı rahatsız olanlarda, toplum yararına yaptığımız bu çalışmalarımızla ilgili hiç bir zaman kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarda bulunmasın ve bize engel olmasın. “

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.