MUĞLASPOR DAHA ÖNCE BAŞARDI, İNŞALLAH YİNE BAŞARACAK…

Ne sıkıntılı günler geçirdin sen Muğlasporum. Ne zorlukları aştın sen. Tüm şehir sana inandığı ve desteklediği zaman bütün güçlüklerin üzerinden geldin sen. Şimdi tekrardan tek yürek olmak zamanı.Tarihinin belki de en...

MUĞLASPOR DAHA ÖNCE BAŞARDI, İNŞALLAH YİNE BAŞARACAK…

Ne sıkıntılı günler geçirdin sen Muğlasporum. Ne zorlukları aştın sen. Tüm şehir sana inandığı ve desteklediği zaman bütün güçlüklerin üzerinden geldin sen. Şimdi tekrardan tek yürek olmak zamanı.

Tarihinin belki de en kötü sezonunu yaşayan Muğlasporumuz bugünlerde kendi kaderini kendisi belirleyecek.

Görev yapanların egoları ve ihtirasları nedeniyle bugünleri yaşayan güzide kulübümüz inşallah bu zorlu dönemeçten de mutlu ayrılacak.

Ligin son maçında alınacak en kötü beraberlikle sadece Ortaca ile oynayacağı Play Out maçını düşünecek olan Muğlaspor, maalesef Yıldızspor maçından mağlup ayrıldığı için şimdi de Çine Madranspor ile baraj maçı oynamaya mahkum edildi.

16 Nisan Cumartesi günü Denizli Akkonak Stadında Çine Madranspor ile karşılaşacak olan Muğlaspor’umuz tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacak. Muğlaspor bu maçı kazandığı takdirde önümüzdeki günlerde Ortaca Belediyespor ile bir final maçı daha oynayacak. Umarım her şey Muğlasporumuz için güzel olur.

Şimdi camia ve bu kulübün sevdalıları olarak bize düşen görev takımımızı her konuda desteklemek ve düştüğü yerden el birliği ile kaldırmaktır. Cumartesi günü şehri yönetenler, bu kulübe bugüne kadar hizmet etmiş olanlar, kısacası Muğlaspor’a gönül veren herkesin buluşma noktası Denizli Akkonak Stadı olmalı.

Takımımızın bu maçta her zamankinden daha fazla ilgiye ve desteğe ihtiyacı var. Şimdi destek zamanı. Haydi Muğla’m daha önce başardın, bu sefer yine başaracaksın. Yeşil beyaz en büyük Muğlaspor. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.