Muğlaspor, bugün Didim’le karşılaşıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, bugün deplasmanda Didim Belediyespor ile karşılaşıyor.Son haftalarda oynadığı bütün maçlarda ciddi hakem hataların yenik düşen ve hemen hemen her hafta bir ya da...

Muğlaspor, bugün Didim’le karşılaşıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, bugün deplasmanda Didim Belediyespor ile karşılaşıyor.

Son haftalarda oynadığı bütün maçlarda ciddi hakem hataların yenik düşen ve hemen hemen her hafta bir ya da bir kaç oyuncusunu kırmızı kartla kaybeden Muğlaspor'da son oynanan Çine Madranspor maçında da bir oyuncunun kırmızı kart görmesi takımda moralleri bozdu.

Bugün deplâsmanda Didim Belediyespor'a konuk olacak olan Muğlaspor maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, dün Muğla’dan ayrılarak bugünkü maç saatini beklemeye başladı.

Takımın pazar günü oynanan Çine maçı sonrası ara vermeden  Didim maçı hazırlıklarını tamamladığını belirten Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, Didim maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Her hafta yaşanan hakem hataları nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Eskihisarlı, “Artık bu hakem hatalarına bir son verilmesini istiyoruz. Yaşanan bu hakem hataları takımımızın bütün motivasyonunu bozuyor. Hakem arkadaşlarımızdan kararlarını verirken daha dikkatli olmalarını ve adalet çerçevesinde hakkaniyetli maç yönetmelerini talep ediyoruz. Didimspor maçını kazanarak kötü gidişe bir dur demek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.