Muğlaspor bir engeli daha aştı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Ödemişspor’u 90+4’te bulduğu golle 1-0 yendi. Muğlaspor bu galibiyetle haftayı bay takım olarak geçiren Sökespor’u 1 puan farkla liderlik koltuğundan...

Muğlaspor bir engeli daha aştı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Ödemişspor’u 90+4’te bulduğu golle 1-0 yendi. Muğlaspor bu galibiyetle haftayı bay takım olarak geçiren Sökespor’u 1 puan farkla liderlik koltuğundan ederek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

3.Lig yolunda bu hafta Ödemişspor ile karşılaşan Muğlaspor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Muğlaspor bu galibiyetle lig lideri olan ve bu haftayı bay takım olarak geçiren Sökespor’u liderlik koltuğundan ederek 1 puan farkla ilk sıraya yerleşti. Ligin bitimine iki hafta kala Ödemişspor karşısında alınan 3 puanla liderliği yakalayan Muğlaspor, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmanın ilk yarısından itibaren rakip kalede baskısını arttıran Muğlaspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarının son dakikalarına doğru rakip kaledeki baskısını arttıran Muğlaspor, 42. dakikada Mustafa’nın sert şutunda Ödemişspor kalecisi topu çataldan çıkartarak gole izin vermedi. Bu pozisyonun hemen arkasından dakikalar 44’ü gösterdiğinde Ebubekir’in sert şutu direkten geri döndü ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı ise her iki takım temkinli futbolu tercih edince karşılaşma orta saha mücadelesinde geçti. İkinci yarıda sahada iyi bir futbol ortaya koyan ancak bir türlü aradığı golü bulamayan Muğlaspor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında aradığı golü buldu. Dakikalar 90+3’ü gösterdiği sırada Muğlaspor köşe vuruşu kazandı. Kazanılan köşe vuruşunda rahip ceza alanında oluşan karambolde Ödemişsporlu defans oyuncusu topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine golü atarak karşılaşmanın skorunu belirledi.

Maçın normal süresinde aradığı golü karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulan Muğlaspor’lu futbolcular ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. haftaya Muğlaspor liderliği 46 puanla elinde bulunduran Sökespor’un ardından 44 puanla ikinci sırada girdi. Sökespor’un bu hafta bay takım olması nedeni ile Muğlaspor için büyük önem taşıyan Ödemişspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyet ile Muğlaspor puanını 47’ye çıkardı ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Muğlaspor bu hafta kendi evinde Utaş Uşakspor ile iki hafta sonra ise deplasmanda D.Yeşilköyspor ile karşı karşıya gelecek. Muğlaspor iki karşılaşmadan da puan kaybetmezse lig lideri olarak 3.Lig için play-offlara katılan takım olacak.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.