Muğlaspor 3 puana kilitlendi

Bölgesel Amatör Lig’in 2. Devresi 2. Maçında Muğlaspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Çiğli Belediyspor ile karşılaşacak. Yeşilbeyazlılar’da hedef mutlak 3 puan.Bölgesel Amatör Ligde 18 puanla 9. sırada yer...

Muğlaspor 3 puana kilitlendi

Bölgesel Amatör Lig’in 2. Devresi 2. Maçında Muğlaspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Çiğli Belediyspor ile karşılaşacak. Yeşilbeyazlılar’da hedef mutlak 3 puan.

Bölgesel Amatör Ligde 18 puanla 9. sırada yer alan Muğlaspor, önümüzdeki Pazar günü kendi sahasında ligin en iddialı ekiplerinden Çiğli Belediyespor’u ağırlayacak. Ligin ikinci devresinin ilk haftasında deplasmanda Bodrumspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyeti kaçıran yeşil beyazlılar Çiğli maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde hafta boyunca çalışmalarını sürdüren Muğlasporlu futbolcularda moral ve motivasyon yerinde. Çiğli maçı öncesi türkülere konu olan Belen Kahvesinde kahvaltı yapan teknik kadro ve futbolcular, keyifli dakikalar geçirerek stres attı.

Takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığını ifade eden Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, “Çiğli maçına tam kadro çıkacağız. Takımımızdaki arkadaşlık, moral ve motivasyon en üst düzeyde. Çiğli maçında tek hedef galibiyet, başka düşüncemiz yok. Hazırlıklarımız hafta boyunca çok güzel geçti. Bu önemli maçta bütün taraftarlarımızı tribünde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.