Muğlaspor 2. Yarı hazırlıklarını başladı

Bölgesel Amatör Ligin son iki haftasında istediği sonuçları alamayan Muğlasporlu futbolcular bir haftalık tatilin ardından ikinci devre hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Ligin sonuna kadar şampiyonluk hedefini kovalayacaklarını...

Muğlaspor 2. Yarı hazırlıklarını başladı

Bölgesel Amatör Ligin son iki haftasında istediği sonuçları alamayan Muğlasporlu futbolcular bir haftalık tatilin ardından ikinci devre hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Ligin sonuna kadar şampiyonluk hedefini kovalayacaklarını ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, takımda gerekli gördükleri mevkilere transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Ligin ilk devresinin son maçlarında aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarını üzen Muğlaspor ikinci devre hazırlıklarına başladı. Bir haftalık iznin ardından kendi tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayan yeşil beyazlılar transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Takımın ikinci devre hazırlıkları için toplandığını ifade eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Bodrum ve Eğirdir maçlarında kaybettiğimiz puanlar camiamızı çok üzdü. Ligin ikinci devresinde her maçımıza final gözü ile bakıyoruz. Oynayacağımız bütün maçları kazanarak ligin sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Camiamız bizi desteklemeye devam etsin. İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Taraftarlarımızdan ligin ilk devresinde olduğu gibi ikinci devrede de bizleri coşku ile desteklemelerini istiyoruz “ diye konuştu.

İkinci devre ligde artık puan kaybına tahammülleri olmadığını dile getiren Teknik Direktör Urhan, “Takımımızda transfer çalışmaları devam ediyor. İhtiyaç duyduğumuz mevkiler için futbolcularla yönetim kurulumuzun görüşmeleri sürüyor. En iyi seçimi yapmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Muğlaspor sezon sonunda hak ettiği şampiyonluğa mutlaka ulaşacak.” Dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.