MuğlAşk fotoğraflarına ilgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü için il genelinde hazırladığı “MuğlAşk” fotoğraf stantlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde işlek alanlara...

MuğlAşk fotoğraflarına ilgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü için il genelinde hazırladığı “MuğlAşk” fotoğraf stantlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde işlek alanlara yerleştirilen “MuğlAşk” stantlarında vatandaşlar fotoğraf çektirerek o anları ölümsüzleştirdi. 14 Şubat Sevgililer Günü’nden itibaren, 15 Şubat 2016 gün bitimine kadar “MuğlAşk” alanlarında fotoğraf çekilen ve bu fotoğraflarını [email protected] adresine yükleyen çiftlerin fotoğrafları  https://www.facebook.com/muglabelediye adresinde yayınlanarak 20 Şubat 2016 gün bitimine kadar oylanacak.

“MuğlAşk” fotoğraf yarışmasında oylamaya göre ilk altıya giren çiftlere çeşitli ödüller verilecek. Yarışmanın katılım şartları ve yarışma ile ilgili bilgileri ve ayrıntıları vatandaşlar www.mugla.bel.tr adresinden öğrenebilecek.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.