Muğla’nın sorunları bakanlara aktarıldı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla teşkilat başkanlarıyla birlikte Muğla'nın sorunlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya aktardılar.Muğla'da...

Muğla’nın sorunları bakanlara aktarıldı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla teşkilat başkanlarıyla birlikte Muğla'nın sorunlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya aktardılar.

Muğla'da ilçe ilçe gezerek, mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan ve ardından raporlar hazırlayan AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, beraberinde il Başkanı İhsan Küreci ve ilçe başkanlarıyla birlikte bakanları ziyaret ediyorlar. Muğla'dan gelen teşkilat mensuplarını Ankara'da ağırlayan milletvekilleri ilk gün Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı ziyaret ettiler. Yaklaşık 1 saat boyunca Bakan Binali Yıldırım'la görüşen Muğla Heyeti, Kruvaziyer liman, karayolları, marinalarla ilgili mevzuattan kaynaklanan sorunlar, Dalaman - Acıpayam yol yapımı başlaması gibi bir çok konuda bilgiler verdiler.

Ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı ziyaret ederek, okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi, Yöneticilerin liyakatları gözetilerek asaleten atanmaları, Birleştirilmiş sınıfların kaldırılması, Özellikle Milas ve Bodrum da yaşanan öğrenci taşıma problemi, Muğla’daki okullara ödeneklerin artırılması, Ara eleman açığı için meslek liselerinin güçlendirilmesi, deniz ve turizm şehri olan Muğla'ya ara eleman yetiştiren ilgili meslek liseleri açılması talebi, Bodrum’da Halk Eğitim Merkezi açılması, Milas imam hatip okulunun yenilenmesi, Fethiye ve Yatağan’da Halk Eğitim Merkezlerinin açılması gibi konularda görüş alışverişinde bulundular.  Ziyaretlerin diğer Bakanlara da devam edeceği öğrenilirken, Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün önümüzdeki günlerde yapacakları basın açıklaması ile ziyaretleri değerlendirecekleri belirtildi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.