Muğla’nın Lisanslı binicileri

Türkiye Binicilik Federasyon tarafından Muğla’da ilk defa açılan kurslara katılan 25 kursiyer sertifikalarını aldılar.Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde bulunan Padok Premium Hotel&Stables’de ilk kez binicilik lisans...

Muğla’nın Lisanslı binicileri

Türkiye Binicilik Federasyon tarafından Muğla’da ilk defa açılan kurslara katılan 25 kursiyer sertifikalarını aldılar.

Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde bulunan Padok Premium Hotel&Stables’de ilk kez binicilik lisans sınavı yapıldı. Padok Premium Hotel&Stables’in ev sahipliğinde THY ve Marmaris Ahu Hastanesi’nin sponsorluğunda yapılan ve Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen lisans sınavına 10-40 yaş arası 25 kursiyer katıldı.

Kursiyerler önce yazılı sınav oldular ardından da at üzerinde çeşitli etaplardan oluşan parkuru başarıyla geçtiler. Başarılı olan sporcular binicilik lisansı almaya hak kazanırken aileleri de kursa katılanların heyecanina ortak oldu.

Sınavda başarılı olup Muğla ilini binicilik alanında temsil etmeye hak kazanan 25 biniciye THY Dalaman Satış Müdürü Can Öztelcan çeşitli hediyeler verirken, törene Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Daire Başkanı Ali İnan da katıldı.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.