Muğla’nın gururu oldular

Dalaman Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı’nın kalite yönetimi uygulamaları kapsamında 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı için gerçekleştirilen “Yılın Kaliteli Okulu” dalında Türkiye 3.sü olarak Milli...

Muğla’nın gururu oldular

Dalaman Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı’nın kalite yönetimi uygulamaları kapsamında 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı için gerçekleştirilen “Yılın Kaliteli Okulu” dalında Türkiye 3.sü olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Kalite Beratı’nı alarak Muğla’nın gururu oldu.

20 Haziran 2014 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi’nde yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim eski Müdürü Zekeriya Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdür Metin Eengin, İl Kalite Temsilcisi Macit Kallem, Okul Müdürü Turgay Yıldızhan ve 13 öğretmen katıldı. Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı’nın da katıldığı törende katılımcılara ödülleri Müsteşar Yardımcısı Doç.Dr. Ömer Açıkgöz ve Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel tarafından verildi.

2013-2014 öğretim yılında 81 ilde yapılan kalite çalışmaları ile ilgili toplam 206 rapor Bakanlık  Strateji Geliştirme Başkanlığınca kurulan komisyonca değerlendirildi. Değerlendirme sonunda Dalaman Cumhuriyet İlkokulu’nun da içinde yer aldığı 46 kurum saha ziyaretine kalarak 30 Mayıs 2014 tarihinde Bakanlık temsilcileri tarafından ziyaret edildi. Saha ziyareti ve komisyon değerlendirmesinin sonucunda Dalaman Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu Türkiye 3.sü olarak kalite beratı alan 7 temel eğitim kurumunun içerisine girdi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.