Muğla’nın gururu oldular

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda...

Muğla’nın gururu oldular

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yarışmasının 2.si bu yıl yapılarak ödüller sahiplerini buldu.

ATTDER İl Yönetimlerince 12 farklı kategoride 54 kişinin aday gösterildiği yarışmaya Muğla'dan 3 farklı kategoride 3 aday katıldı. 09 Şubat - 09 Mart 2015 tarihleri arasında yapılan ve toplamda 170 bin 533 oyun kullanıldığı yarışmada, Sağlık Müdür Yardımcısı kategorisinde oyların yüzde 86’sını alarak 8 bin 016 oyla Muğla Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Eriş Başaran Akça Yılın Sağlık Müdür Yardımcısı ödülünü ve Ambulans Sürücüleri kategorisinde oyların yüzde 86’sını alarak 12 bin 566 oyla Anestezi Teknisyeni Beyhan Demiralp ise Yılın Ambulans Sürücüsü ödülünü almaya hak kazandılar.

Ankara da düzenlenen ödül töreninde Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’ne 3 adet 0 km. ambulans sözü verdi.

Geçtiğimiz yıl 1.si düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yarışmasında Sağlık Müdürü kategorisinde Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve 112 Ekipleri kategorisinde Fethiye 1 Nolu 112 ekibi birincilik ödülünü kazanmış ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü tarafından 2 adet 0 km. ambulans ile ödüllendirilmişti.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.