Muğla’nın Danışmanı TOBB’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin ’81 İle Akademik Danışman’ projesi kapsamında,  Muğla Odaları ve Borsanın Akademik Danışmanı olarak görevlendirilen Prof. Dr. Mehmet Maragoz, 15-18 Haziran tarihlerinde Ankara’da...

Muğla’nın Danışmanı TOBB’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin ’81 İle Akademik Danışman’ projesi kapsamında,  Muğla Odaları ve Borsanın Akademik Danışmanı olarak görevlendirilen Prof. Dr. Mehmet Maragoz, 15-18 Haziran tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Projenin amacı, hem üniversite-iş dünyası işbirliğinin geliştirilmesi hem de yerel strateji geliştirme ve veri üretme kapasitesi inşası olarak belirlenirken; toplantıda, Akademik Danışmanlara hem birliğin kurumsal yapısı, iştirakleri, hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verilerek camia tanıtıldı hem de bundan sonraki süreçte birlikte yapılabilecek işler hakkında detaylı bilgi verildi.

81 İlin Oda ve Borsalarında Akademik danışmanlık hizmeti verecek olan akademisyenlerin, başta Oda ve Borsalar olmak üzere illerin ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacakları öngörülmektedir.

Akademik Danışmanlar Eğitim Programı’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sanayi ile akademik dünyayı bir araya getirmenin önemine vurgu yaparak, “Hepimiz bu takım oyununun içerisinde olmamız lazım. Akademik dünya ile sanayicilerin farklı fikirlerini birleştirip ortak sonuçları bulmamız lazım” diye konuştu.​

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.