Muğla’nın 29’uncu OPET’i açıldı

OPET’in Türkiye genelindeki 988, Muğla’daki 29’uncu istasyonu T Güney Turizm istasyonu Petrol hizmet vermeye başladı. T Güney Turizm Petrol, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri...

Muğla’nın 29’uncu OPET’i açıldı

OPET’in Türkiye genelindeki 988, Muğla’daki 29’uncu istasyonu T Güney Turizm istasyonu Petrol hizmet vermeye başladı. T Güney Turizm Petrol, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ürünlerle buluşturacak.

T Güney Turizm istasyonu Petrol Akaryakıt İstasyonu, 12 Mayıs Salı günü düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Muğla Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, istasyon sahibi Tayfun Güney OPET Marka Uygulamaları Yöneticisi Batu Ketenci katıldı.

Açılış töreninde sektörün 9 yıldır üst üste müşteri memnuniyetindeki lideri OPET’in, bayi ağını yaygınlaştırarak, Türkiye genelindeki üstün hizmet ve kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği belirtildi. Tören, protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesinin kesimi ile sona erdi.

Muğla Yatağan Bozarmut Mevkii’nde açılan T Güney Turizm PETROL, 1 LPG ve 3 akaryakıt olmak üzere 4 adadan oluşan istasyonunda OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ULTRA FORCE ve ECO FORCE ürünleriyle buluşturacak. 7 gün 24 saat açık olan OPET Fullmarket’in yanı sıra OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmet verecek.

OPET PETROLCÜLÜK A.Ş HAKKINDA

OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağlar ve jet yakıtı alanlarında faaliyet göstermektedir. Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve sosyal sorumluluk yaklaşımıyla hareket eden OPET sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. Türkiye’de akaryakıt dağıtım sektöründe yüzde 18’lik pazar payı ile 2’nci sırada yer alan OPET’in SUNPET markası ile birlikte 1417 istasyonu bulunmaktadır. Kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık veren OPET’in pazarda büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi ise 1 milyon metreküpün üzerindedir. OPET, ölçülmeye başlandığı ilk yıldan bu yana KalDer Türkiye müşteri memnuniyeti endeksine göre 9 yıldır müşterinin en çok memnun kaldığı marka olmuştur. OPET, ‘kusursuz hizmet anlayışı’ ile bu iddiasını koruyarak, yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam edecek.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Doğup büyüdüğü topraklara fayda sunmayı en önemli görevlerinden biri sayan OPET, sosyal sorumluluğa odaklanmayı bir kurum kültürü olarak benimsemiş ve kuruluşundan bugüne birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Toplumsal temel sorunların çözümüne yönelik projelerle ülkeye değer katmaya devam eden sürdürülebilir ve sonuç odaklı OPET sosyal sorumluluk projeleri;

Temiz ve daha sağlıklı bir toplum yaratma hedefi olan “ Temiz Tuvalet Kampanyası”

İstasyon giriş ve çıkışlarının ağaçlandırılmasının yanı sıra pek çok il ve ilçemizde park ve bulvar ağaçlandırmaları yapılan “Yeşil Yol Projesi ”

Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri zengin, turizm potansiyeli olan köylerin seçilerek ekonomik kalkınma ve bilinçlenmeyi destekleyen “Örnek Köy Projesi”

Ülke tarihi açısından son derece önemli olan Çanakkale için hazırlanan “Tarihe Saygı Projesi”. Bu kapsamda, Gelibolu yarımadasında yer alan köylerde ve Eceabat ilçesinde; fiziki düzenlemelerin yanında eğitim, sağlık, çevre, turizm hizmeti gibi önemli konularda çağdaş ve uluslararası saygınlık kazandıracak atılımlar gerçekleştirilmiştir.

Trafik sorununun çözümü ve trafik konusunda bilinçli nesiller yetiştirmek için 3-17 yaş çocuklara eğitim amacı taşıyan “Trafik Dedektifleri” Projesi.

Bu haber toplam 471 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.