Muğlalılar, Muğla’nın 100. Yılı için toplanıyor Haber Merkezi

Muğla’nın İl Oluşunun 100. Yılına 100 Proje sloganıyla yola çıkan Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden’den ikinci önemli adım geldi.Geçtiğimiz günlerde bütün bakanlıklara ve diğer yetkili mercilere...

Muğlalılar, Muğla’nın 100. Yılı için toplanıyor  Haber Merkezi

Muğla’nın İl Oluşunun 100. Yılına 100 Proje sloganıyla yola çıkan Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden’den ikinci önemli adım geldi.

Geçtiğimiz günlerde bütün bakanlıklara ve diğer yetkili mercilere bir yazı göndererek Muğla için planlanan ve plana alınabilecek projeler konusunda çalışma isteyen Ak Parti Muğla milletvekilleri bu sefer de Muğla milletvekilliği yapmış ve hayatta olan Muğla dostlarıyla bir araya geliyor.

Farklı siyasi partilerden Muğla milletvekilliği yapmış ve yapmakta olan 36 kişiye davet mektubu gönderen Ali Boğa ve Yüksel Özden, düzenledikleri yemekli toplantıda 100. Yıla 100 projeyi masaya yatıracaklar.  İl oluşun 100. Yılını basamak yaparak ikinci yüzyıla önemli projelerle adım atmak konusunda kararlı olan Ak Parti Muğla milletvekilleri, Muğla’ya emeği geçmiş tüm vekillerle fikir alışverişi yapma girişimleriyle bu konuda her türlü öneriye de açık olduklarını belirttiler.

11 Ocak Cuma günü TBMM’de düzenlenen yemekli toplantıya basın mensupları da davet edildi. Hayatta olan Muğla milletvekillerini tek tek arayarak onları davet eden Ali Boğa, katılımın geniş olacağını ve toplantının verimli geçeceğini umduğunu ifade etti.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden imzası ile Milletvekillerine gönderilen davet mektubu  ise şu şekilde;

“Değerli Milletvekilim, Saygıdeğer Muğla dostu;

Malumlarınız olduğu üzere, İlimiz 30 Ekim 1913 tarihinde Aydın Sancağı’ndan ayrılarak il olmuştur. Bu durumda, Muğla’nın il oluşunun 100. yılını 30 Ekim 2013 tarihinde idrak edeceğiz.

Yüzüncü yılımızda ilimizin bütün paydaş ve dinamikleri arasında bir farkındalık uyandırarak, dinamiklerimizi harekete geçirerek, kıyısalı ile kırsalı arasındaki uçurumu bir uyum içerisinde gidermeye ve kalkınmayı sağlamaya yönelik yeniprojeler geliştirmek istiyoruz.

Bu çalışmamızla amacımız 100. yıl kutlamaları değil,  il oluşumuzun yüzüncü yılını değerlendirerek ikinci yüzyıla girerken yeni adımlar atmaktır.

100. yılında Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşturulmasıyla bu çalışmalar daha da önem kazanmış oldu.

Bu amaçla 100. Yıla 100 Proje çalışması başlatmış bulunmaktayız. Bu çalışmanın ilk adımını siz değerli Muğla dostlarıylaatarak, il oluşumuzun 100. Yılı İçin 100 Proje hazırlanması konusunda fikir alış verişi yapmak istiyoruz. Değerli fikir ve önerilerinizi paylaşacağımız ve Muğla’nın marka kent olması stratejilerini masaya yatıracağımız yemekli toplantıda birlikte olmayı arzu etmekteyiz. Bu çalışma dizisinin ilki olan ve parlamenterlerle yapacağımız bu toplantıyı çok önemsiyoruz.

Muğla Milletvekilliği yapmış ve yapmakta olan tüm dostlarımızın davetli olduğu toplantıda zat-ı alinizi de aramızda görmek ve kıymetli fikirlerinizden faydalanmak bize şeref verecektir.”

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.