Muğlalılar Derneği’nden Öğretmenler Günü etkinliği

İstanbul’da faaliyet gösteren Muğla İli ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kahvaltı düzenledi. Nakkaştepe Bridge Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe dernek yönetim kurulu...

Muğlalılar Derneği’nden Öğretmenler Günü etkinliği

İstanbul’da faaliyet gösteren Muğla İli ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kahvaltı düzenledi. Nakkaştepe Bridge Restaurant’ta gerçekleşen etkinliğe dernek yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da yaşayan Muğlalılar ve öğretmenler katıldı.

150 kişinin hazır bulunduğu kahvaltıya Egebir Başkanı Hüseyin Reşit Öz, geçmiş dönem Muğlalılar derneği başkanları, Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği başkanı Ali Sezen, Prof. Dr. Durmuş Dündar,Muğlalı modacı Esin Arıcan, Turan Selçuk’un eşi Muğlalı Ruhan Selçuk gibi kişilerin katıldığı görüldü.

Açık büfe kahvaltı başlangıcında bir konuşma yapan dernek başkanı İlker Gören. Günün mana ve önemine dair duygularını dile getirdi. Daha sonra davetliler arasında bulunan 93 yaşındaki Marmarisli emekli öğretmen Kadir Yüzak ile en genç öğretmen olan Milaslı Gözde Demir’e birer çiçek demeti verilerek öğretmenler günü kutlandı.

Kahvaltının sonlarına doğru sahneye çıkan Fethiyeli sanatçı Emin Karadayı, Ege türkülerinden bir demet sunarak salonu canlandırdı. Emin Karadayı’nın söylediği Kerimoğlu ve Çökertme türküleri sırasında piste çıkan Muğlalılar oyun oynadı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.