Muğlalı voleybolcular Ankara yolunda

Türkiye´de voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençleri Türk voleyboluna kazandırmak ve Milli takımlarımızın alt yapısına katkı sağlamak amacı ile; 2012-2013 sezonunda Voleybol Federasyonunca belirlenen kriterlere...

Muğlalı voleybolcular Ankara yolunda

Türkiye´de voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençleri Türk voleyboluna kazandırmak ve Milli takımlarımızın alt yapısına katkı sağlamak amacı ile; 2012-2013 sezonunda Voleybol Federasyonunca belirlenen kriterlere göre 1998-1999  doğumlu erkek ve kız sporcuları seçmelerine giren Muğlalı 17 Voleybolcudan 10’u seçmelerden başarı ile çıktı.

Muğla Voleybolunun geldiği noktayı göstermesi açısından gelişmenin son derece sevindirici olduğunu belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Sporcularımızı, antrenörlerini ve Voleybol İl Temsilcimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Proje kapsamında verili kriterler doğrultusunda İllerde İl Temsilcileri, MEB Voleybol Sorumluları ile TVF seçici kurullarında yer alan antrenörlerce tüm Türkiye´de izlenen sporcular değerlendirmeye tabi tutuldular.

23 Mayıs 2013 tarihi itibarıyla toplanan tüm veriler değerlendirilerek belirlenen kriterlere uyan erkek ve kız sporcular Ankara´da, TVF Başkent Voleybol kampüsünde performans testleri, temel motorik  testler ve tekniklerle ilgili çalışmalara tabi tutulacaklar. Bu çalışmalar sırasında sporcuların performansları Milli takım antrenörleri tarafından da izlenecek.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.